Ofera-ti liniste

Puterea unui intreg univers te sustine dar tu inca alegi sa iti plangi de mila. Crezi cu atata tarie ca esti acest nume scris in buletin incat ai fi in stare sa ii distrugi pe altii numai pentru a-ti intari baricadele. Tot ceea ce construiesti  exista pe nisip. Vantul si valurile pot oricand sa iti distruga pretioasa comoara, de aceea ai ajuns sa nu iti mai dormi noptile. Te temi atat de mult ca vei pierde tot ce ai, incat ti-ai transformat viata intr-un camp permanent de lupta. Hai sa iti spun ceva drag prieten, nimic din ceea ce vezi nu este infinit.

Orice ai face in postura in care te afli, mai devreme sau mai tarziu se va spulbera, va disparea fara nici o urma. Este foarte bine ca se intampla asa, gandeste-te doar, daca nu ar fi fost lucrurile asa, tu nici macar nu ai fi existat, nu ai fi avut de unde sa apari. In fiecare zi esti scaldat in creatie pura insa alegi sa iei ceea ce nu a fost niciodata al tau si sa il bagi cat se poate de mult in buzunare.

Nu stapanesti pamant, nu stapanesti oameni, animale, firme, tari, ape, aer, nici macar pe tine nu ai cum sa te stapanesti. Esti doar un fulg ce pluteste in acesta incredibila densitate. Nu iti spun toate astea sa te sperii, ti le spun pentru a te trezi din acest miraj. Esti mult prea fabulos in adevarata ta natura decat iti inchipui acum ca esti chiar si cu o mana plina de bijuterii. Da-ti voie sa simti tot ceea ce este in jurul tau, asculta cum viata iti sopteste toate raspunsurile si toate posibilitatile in acest moment unic.

Unic/a

Ofera-ti spatiu sa te vindeci, ofera-ti liniste, ofera-ti intelegere, ofera-ti toata atentia de care ai nevoie, atentie pe care vieti de-a randul ai cersit-o in zadar celor din jur,atentie pe care acum o poti simti cum iti scalda acest trup dornic de eliberare si de manifestare libera. Esti tot ceea ce viata si-a putut dori, iar asta te face unic.

Sa iti dai voie sa fii nimic este cel mai mare act de curaj pe care o fiinta omeneasca il poate intreprinde deoarece inseamna abandon total. Tot controlul exercitat de dulcele/amar ego fiind lasat sa cada sub propria greutate. Esti mult mai mult de atat, iar asta iti ofera puterea sa fii nimic, de aceea existi in toate, de aceea esti aici si nici nu ai cum sa pleci vreodata pentru ca ce sa vezi…daca pleci… nu mai este nimic…

L-am scris acum, iti multumesc pentru ca l-ai citit, Marius Chirila.

 

Te-ar mai putea interesa si:

4 comentarii la „Ofera-ti liniste

  1. Pingback: Charlie Chaplin – Cel mai frumos discurs din lume- Discursul Marelui Dictator – Marius Chirila

  2. Pingback: Cu mintea limpede si inima deschisa – Marius Chirila

  3. Pingback: Daca vrei raspunsuri – Marius Chirila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s