Daca vrei raspunsuri

daca vrei raspunsuri

Imagine:© Achraf Baznani

Daca vrei raspunsuri nu te mai lasa asa des furat de chestii care nu conteaza de fapt, de chestii care vin si pleaca. Asa ne petrecem toata viata si ajungem la batranete fara sa fi inteles nimic din ea, plini de frustrari si frici. Ce fel de viata e asta?

Raspunsurile toate sunt in noi, fericirea toata e in noi. Iubirea, frumusetea, compasiunea, intelepciunea, toate asteapta sa fie scoase la suprafata insa trebuie mai intai sa ne exprimam dorinta de a cunoaste adevarul gol golut. Apoi raspunsurile, unul cate unul ,vor incepe sa vina impreuna cu o imensa recunostinta pentru ceea ce ne-a adus aici sub aceasta forma, incat vor fi momente in care vei simti ca nu poti sa duci atata fericire insa vei vedea ca poti, poti mult mai mult decat crezi.

Imbata-te de iubire, ramai aici, observa cum tot ceea ce ai nevoie iti este oferit deja si nu a trebuit sa faci niciodata nimic pentru asta. Existenta te tine in poala ei indiferent de ce faci si spui. In constiinta au loc si maestrul dar si fricosul, hotul sau criminalul in serie. Existenta nu spune nu la nimic ci se manifesta liber prin tot si toate. Dar cand incepi sa vezi astea automat ceea ce faci incepe sa te duca catre fapte inaltatoare.

Nu vei mai putea sa minti pe nimeni pentru ca vezi ca te minti practic pe tine. Nu vei mai rani pe nimeni, de ce ai face-o? Poate ca celor din jurul tau nu le va conveni aceasta schimbare care se produce cu tine insa nu te lasa tras inapoi de asta, este o capcana.Cel mai mare ajutor pe care il poti oferi lor este prin a deveni constient.Vei vedea astfel ca dupa o perioada de furtuni, pacea se va aseza si vei sadi astfel si in ei insisi aceasta dorinta de adevar. Aceasta foame de intelepciune pura care va inlocui toate bibliotecile turnate pana acum pe gat, cu experienta directa a vietii.

Cel mai inaltator lucru pe care il poate trai o fiinta umana este de a-si recunoaste adevarata natura, de a-si cunoaste Creatorul, de a te recunoste pe tine insuti in oglinda lumii. Ceea ce ti-am scris pot fi simple cuvinte daca alegi sa le privesti astfel dar in acelasi timp pot fi cheile tuturor portilor pe care ti le doresti in sinea ta sa le deschizi. Alegerea este la tine,mereu a fost.

Retrage-te ori de cati ori poti in liniste, in natura daca ai posibilitatea si lasa toate aceste lucruri sa se digere, lasa-le sa infloreasca si vei fi surprins de frumusetea care va creste din tine. Asculta tot ce iti sopteste viata si nu vei mai suferi niciodata.

Te imbratisez,

Marius

 

Te-ar mai putea interesa si:

6 comentarii la „Daca vrei raspunsuri

  1. Pingback: Alegerea – Marius Chirila

  2. Pingback: Observa-te – Marius Chirila

  3. Multumesc, draga Marius, pentru cuvintele tale. Stiu cum se simte aversiunea celorlalti atunci cand nu mai crezi in aceleasi lucruri în care cred ei. Încearcă din răsputeri sa te tragă inapoi in ceata, dar ce este minunat si ei nu cunosc INCA…odată ce ai aflat sîmburele acela din CINE ESTI CU ADEVARAT… nu ai cum sa te mai întorci in beznă!

    Apreciat de 1 persoană

  4. Pingback: Acolo unde te afli Tu – Marius Chirila

  5. Pingback: Dans dincolo de infinit – Marius Chirila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s