Cum facem sa acceptam tot ce apare in viata noastra ?

Fii tu

Imagine:© Jesse Summers

Ce control ai avut tu atunci cand ai venit pe lume sub aceasta forma? Absolut nici un control…pur si simplu te-ai nascut… si miracolul s-a produs, ai deschis ochii si ai vazut totul fara sa stii ce este,pur si simplu ai fost tu…Nu s-a schimbat nimic de atunci. Si acum esti,numai ca nu esti constient de asta.Privind totul prin spatiu si timp este imposibil sa intelegem toate astea insa cand suntem Aici, toata intelegerea universului este cu noi,nici nu are cum sa fie altfel.

Cum facem sa acceptam tot ce apare in viata noastra?

Nu trebuie sa iti misti nici un fir de par pentru a accepta sau nu ceva, pentru ca tot ceea ce apare in viata ta, din moment ce a aparut, este deja acceptat.Lucrurile sunt exact asa cum sunt.Ca sa accepti ceva cu adevarat in felul in care este pusa acesta intrebare, identitatea pe care crezi ca o ai trebuie sa dispara, altfel domnul ego va fi mereu ca un filtru intre tine si existenta.El mereu crede ca are de facut ceva, el mereu accepta sau refuza lucruri pentru ca daca nu ar mai face asta s-ar da singur de gol.Lasa lucrurile sa curga de la sine,nu mai fi ca o piatra in calea raului pentru ca oricat de mare te-ai crede apa mereu va gasi o cale sa treaca la vale, pe langa tine, pe sub tine, peste tine sau cu tot cu tine.Acest lucru tot se va intampla si tu nu ai ce sa faci in aceasta privinta.

Singurul mod in care poti sa fii este pur si simplu sa fii.Nu exista tehnica pentru a fi tu.Doar esti aici.Simplu.

Orice se desfasoara in fata constientei tale reprezinta creatia ta.O creatie care nu esti tu.Tu esti tacut.Asculti.Observi.Nu intervii cu absolut nimic pentru ca stii ca jocul creatiei tale este deja perfect.

Astfel ,gol de toate mergi prin lume si fa orice ai de facut.

Gravitatia mintii te va trage de multe ori inapoi,insa tu ramai in observatie,in vigilenta si totusi relaxat.Fii asa cum esti…relax…totul este facut deja.

Nu mai fi piatra din calea apei,fii apa in sine si curgi.Curgi la vale si bucura-te.Asta e tot ce ai de facut.Orice altceva este o minciuna.

Cum facem sa acceptam tot ce apare in viata noastra?

Imagine:© Suloara Allokendek

Acest articol nu este de fapt un articol ci un raspuns dat la aceasta intrebare.Multumesc pentru intrebare la fel cum multumesc si pentru raspuns.

Marius

Un comentariu la „Cum facem sa acceptam tot ce apare in viata noastra ?

  1. Pingback: Sinele si Spatiul Constiintei – Calatoria Ta – Marius Chirila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s