Sunt barbat pentru ca tu esti femeie

barbat si femeie

M-am pus sa iti scriu asta fara sa am un motiv anume.M-am pus sa scriu asta pentru ca asta sunt,iar ceea ce scriu este ceea ce traiesc si in acest moment eu te traiesc pe tine.

Nu este ceva romantic,nu incerc sa te dau pe spate sau sa te impresionez, am trecut de mult de acele chestii.Este numai adevarul ceea ce iti scriu eu aici si adevarul este ca te iubesc.

Fara sa ai niste tehnici anume, fara sa te dai specialista in ceva,prin naturaletea ta,prin bucuria cu care traiesti viata ai reusit sa topesti in mine o gheata ce alta data depasea cred marimea Antarcticii.

Vreau sa iti multumesc pentru ca esti tu, ca imi arati prin ceea ce esti tu, toate lucrurile despre care eu scriu.De multe ori mi-ai spus ca nu intelegi ce scriu,iar eu iti spun acum ca nu trebuie sa ma intelegi.Ma iubesti si asta este de ajuns,mereu a fost.

Ceea ce traim noi este povestea tuturor indragostitilor din toate timpurile si in acelasi timp, ceea ce traim noi este ceva cu adevarat unic.Cu totii avem sansa de a ne indragosti in aceasta forma dar depinde de noi cat de mult ne bucuram de asta,daca lasam sau nu „problemele mintii” sa acopere ceea ce este real.Unii sunt crestini sau musulmani,noi suntem indragostiti,ce religie frumoasa ne-am ales.

Eu sunt barbat pentru ca tu esti femeie,eu nu as fi fost ceea ce sunt daca tu nu erai ceea ce esti.Eu te-am creat pe tine in timp ce tu ma creai pe mine.Este un dans al energiilor ceea ce noi traim si in fiecare moment putem sa ne recunoastem in ochii celuilalt.

Va spun sa fiti recunoscatori celor care se afla langa voi.Lasati-i sa va invete ce este iubirea.Nu se por aseza la tabla sa va explice.Va vor zambi, vor rade cu voi si poate ca vor fi momente in care vor tipa la voi.Daca sunteti acolo langa ei, sa ii sustineti, sa aveti incredere totala in ei, va vor arata cele mai frumoase lucruri pe care le au dar si cele mai urate pentru ca iubirea adevarata merge dincolo de toate astea,iubirea adevarata sustine toata viata pe care o traim,iar noi suntem cei mai norocosi oameni de pe Pamant.Putem sa aflam cel mai mare secret pe care il ascunde Universul prin intermediul celui pe care il strangem cu atata putere in brate.

Fiti recunoscatori si iubiti,de asta sunteti aici.

Articolul asta poate fi pentru voi daca alegeti asta.

Eu stiu sigur ca el este scris pentru Ana.

Marius

2 comentarii la „Sunt barbat pentru ca tu esti femeie

  1. Pingback: Charlie Chaplin – Cel mai frumos discurs din lume- Discursul Marelui Dictator – Marius Chirila

  2. Pingback: Sunteti exact pe drumul pe care trebuie sa fiti – Marius Chirila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s