Nasterea Celui Adevarat

nn

Toate discutiile astea pe care le purtam despre spiritualitate,despre iluminare,Adevar Absolut si altele sunt pentru a linisti mintea, pentru a o face sa „colaboreze”.Toate astea insa la un anumit punct trebuie sa se opreasca.

Nu este nevoie de foarte multa informatie pentru a intelege adevarul despre noi insine.Trebuie doar sa fim sinceri pana la capat.Consecventa in sinceritate indiferent de factorii aparent externi iti va aduce negresit ceea ce iti doresti atat de mult, pe tine insuti, pe tine Cel Adevarat.

Prin fiecare celula a fiintei tale curge inteligenta ce misca intreg acest univers fabulos, asa ca ai incredere totala.Mergi pana la capat.

Nu lasa nimic sa te distraga de la telul tau.Fii consecvent.Respira cand ti-e greu,respira cand simti ca toata lumea cade pe tine.Fii recunostor pentru tot ceea ce apare drept fiind exterior acestui corp minunat.

Plimba-te gol prin lume.Plimba-te liber de ideologii,liber de critici,liber de dorinte,liber de frici,liber de tine.Ai o sansa extraordinara, aceea de a te trezi la adevarata ta natura,nu o mai amana,ajunge cu amanarea.Nu faci nimanui nici un serviciu daca te plimbi prin lumea asta plin de frici si indoieli sau alergand dupa iluzii.Opreste-te.

Tu esti creatorul a tot ce exista si asta nu este o expresie poetica, scrisa doar pentru a da bine pe foaie.Asta este Adevarul.Tu esti Adevarul.Nu te mai plimba ca un cersetor,fii regele ce se intoarce pe tron.Fii un rege integru,un rege adevarat,un rege ce traieste conform adevarului din inima sa,un rege ce lasa acest adevar sa curga liber si necontenit.

Asta inseamna adevarata iubire.Sa fii acolo langa creatia ta, sa curgi odata cu ea indiferent de formele pe care le ia.Toate sunt in esenta lor perfecte, pentru ca toate curg din tine.

Fie ca aceste randuri sa te opreasca din tot ceea ce faci.Sa te sustina sa iti deschizi ochii,pentru a te bucura cu adevarat de tot ceea ce esti tu mai bun si mai pur.

In prag de ajun te imbratisez.Fie ca acest Craciun sa simbolizeze cu adevarat nasterea ta,nasterea fiului Domnului.Adu-ti aminte!

Marius Chirila

5 comentarii la „Nasterea Celui Adevarat

  1. Pingback: Tu esti fundalul pe care apar toate – Marius Chirila

  2. Pingback: Cu mintea limpede si inima deschisa – Marius Chirila

  3. Pingback: Esti o fiinta extraordinara – Marius Chirila

  4. Pingback: Primavara ca o stare de spirit – Marius Chirila

  5. Pingback: Trezirea Celui Adevarat – Marius Chirila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s