Lasa bucuria sa iti fie calauza

wwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwwww

Lasa fiecare moment sa cada la locul sau. Cine manuieste praful cand zboara? Cine ii spune copacului sa creasca? Cum pot picaturile de apa sa sculpteze in piatra? Ce este cu adevarat viu in acest corp?

Cauta raspunsurile mental si iti vei rata sansa. Este despre a simti, este despre a simti, este, a fost si va fi mereu despre a simti.

De fiecare data cand vei aborda viata altfel, de pe alt punct, de pe punctul ganditorului, acesta iti va inchide maretia intr-o celula numita identitate. Aceasta identitate ti-a creat atat de multe probleme pana acum si totusi continui sa o tii in brate. Mereu aperi ceva, mereu vanezi ceva si oricat de mult ai incerca sa ii minti pe cei din jur, pe tine insuti nu ai cum sa o faci. Tu in sinea ta stii mereu cand minti sau cand esti adevarat.

Inceteaza aceasta piesa proasta de teatru, nu te mai preface ca esti ceva ce nu esti. Paseste liber din rolurile tale, observa cum viata curge de la sine. Te afli mereu la bariera, mereu tai bonuri pentru lucruri care nu exista de fapt. Ajunge prietene, ajunge. Te-ai obosit destul. Te simt cum respiri greu. Te simt cum suferi in interiorul tau. Este greu sa cari in fiecare zi niste roluri care nu iti apartin. Crezi atat de mult in ele si aceasta crezare te stoarce de energie.

Spune Stop !Acum! Stop falsitatii din viata ta! Stop cenzurei! Poti! Ai puterea aceasta!

Urmeza linia bucuriei, las-o pe ea sa iti fie calauza, incepe sa ai din nou incredere in simturile tale si cel mai important, ramai prezent in viata ta, nu te mai lasa dus de dulcegariile mintii. Minuneaza-te de aceasta existenta, iubeste-o si vei simti curand cum te va lua in brate si iti va oferi tot ce are ea mai bun.

In final te las cu o melodie plina de bucurie, imbata-te cu energia ei:

Marius Chirila

 

Te-ar mai putea interesa si:

2 comentarii la „Lasa bucuria sa iti fie calauza

  1. Pingback: Adevar este un alt nume dat lui Dumnezeu – Marius Chirila

  2. Pingback: Trezeste-te – Marius Chirila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s