Despre a privi cu adevarat

Despre a privi cu adevarat

Viata asta este despre viata.Orice altceva ti s-ar fi spus pana acum trebuie sa uiti cat mai repede.Nu ai un alt scop aici decat sa traiesti pur si simplu.Traieste,bucura-te,minuneaza-te,fii curios,cum pot exista toate astea in fata ochilor tai?Ce a adus acest corp aici?Cine sunt acesti oameni?

Priveste in ochii lor, priveste cu adevarat, mergi dincolo de toate rolurile care incearca sa intre in scena, mergi dincolo de teama,dincolo de rusine, dincolo de „va crede ca ma holbez la el”, dincolo de „ce fac acum este ciudat’, mergi dincolo de toate astea. lasa doar privirea sa fie,las-o sa patrunda in privirea celui pe care il ai in fata.

Nu da atentie hainelor de pe el,poate sa fie copil, boschetar,poate sa fie om de afaceri,poate sa fie criminal,uita de toate stampilele puse de societate si priveste-l atent, adanc in ochi.

Lasa totul deoparte,uita de probleme,uita de locul in care te afli,uita ca trebuie sa cobori la prima statie,uita de tine pentru un moment.Acest moment este despre el,dedica-i acestui moment total, arata-i ca esti dispus sa ii oferi o privire adevarata,lasa-l sa simta adevarul prin ochii tai.Ai rabdare cu el.Priveste-l si gheata i se va topi de pe fata pentru ca nimic nu  poate rezista unei priviri adevarate,ceva din el va simti ca apari in fata lui sincer, autentic,gol.

Fara un motiv ascuns privesti pur si simplu o alta fiinta umana si simti cum te cuprinde iubirea,simti curiozitatea ce se deschide ca o floare infinita in fata ochilor tai si simti…si privesti… si simti…si privesti… pana cand nu mai este nimeni care priveste si nimeni care este privit.Exista numai acest moment si este perfect.

Multumesc pentru ca privesti.Acum, cu adevarat, poti sa intelegi ca totul este perfect asa cum este.Toata intelepciunea Universului exista prezenta aici.Acum intelegi ca forma lucrurilor si a oamenilor nu este atat de importanta ci esenta din care ele izvorasc.Si ea este intr-adevar una singura.Exista un singur Sine care se manifesta aici in mai multi,iar tu te trezesti la natura ta adevarata.Ce dar minunat!

Te las in continuare sa privesti…

Marius Chirila

6 comentarii la „Despre a privi cu adevarat

  1. Pingback: Esti aici – Marius Chirila

  2. Pingback: Da drumul la franghie. Invata sa imbratisezi – Marius Chirila

  3. Pingback: Cand injuram, cand ne agitam sau ne stresam – Marius Chirila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s