Despre un viitor trait in prezent

by the lake
Imagine:© Traian-Cristian Lixandru

Vad in fiecare zi oameni frumosi cum trec pe langa mine.Vad un viitor in ochii lor.Il vad aici in prezent.

Din ei se vor ridica aceia care vor pune bazele unei noi societati,o societate bazata pe iubire,pe adevar,pe autenticitate.Pentru aceasta ei sunt deja pregatiti sa lupte,pentru asta au venit aici de fapt.Insa armele pe care le vor folosi nu sunt create din metal,nu ranesc si in nici un caz nu explodeaza.Singura arma pe care o au este cunoasterea de sine.Sunt acei oameni care se trezesc si se vor trezi la adevarata lor natura si vor pasi pe acelasi Pamant pe care au pasit Isus si Buddha.

Acesti oameni diferiti ca aspect dar identici ca si esenta se vor extinde in toate domeniile,fiecare facand cu placere ceea ce are de facut,fiecare traind lumina lui Dumnezeu, in deplina ei intelepciune.

Indiferent ca vor fi ciobani sau oameni de afaceri,prin simpla lor prezenta vor oferi oxigen celor din jur,celor care inca sufera sub greutatea propriilor dorinte si frici.Vor fi acolo langa ei,ii vor sustine,ii vor strange in brate,le vor vorbi,iar la nevoie le vor trage una peste ceafa,toate astea pentru a-i trezi din visul pe care il numim generic „viata noastra”.

Realitatea ne asteapta dragi prieteni,dragi cititori,dragi oricum vreti voi sa va numiti.Privesc in voi si ma vad pe mine.Am incredere in voi si am incredere in mine.Fiecare rand scris este un apel la trezirea voastra si la trezirea mea.Vad un viitor in voi si ma gasesc prezent,aici,pe mine.

Nu este blasfemie sa te crezi Dumnezeu,este blasfemie sa te crezi orice altceva decat Dumnezeu.Dumnezeu este tot,de aceea Dumnezeu esti Tu.

Ma inclin,

Marius Chirila

 

  

Platesti cat doresti in schimbul consilierii individuale – click pe imagine pentru mai multe detalii.

 

 

In momentul in care pasim dincolo de mintea noastra descoperim ca nu exista limite. Acest blog este liber sa creasca in directia pe care voi i-o dati.

Ii puteti sustine existenta si dezvoltarea efectuand o donatie prin butonul de mai jos. Multumesc!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.