Esti destinat fericirii

lllllllllllllll

Imagine: Asaf Amran Photography

Scopul din spatele fiecarei actiuni a noastra este fericirea. El a fost plantat de la inceput,de cand ne-am nascut in acest corp. Suntem cu adevarat destinati sa fim fericiti. Mai devreme sau mai tarziu acest scop va creste si va inflori. La unii se va intampla mai incet, iar la altii mai rapid, daca este sa vorbim in termeni de timp, cert este ca se va intampla. Acum, care este rolul tau in aceasta poveste?

Incepe sa hranesti acea samanta. Acum. Inceteaza sa mai uzi alte gradini, ramai pentru moment la gradina ta. Ai grija ca ea sa infloreasca. Acesta este scopul tau. Hraneste locul in care te afli cu atentie. Nu te mai duce in buruienile trecutului, nici macar in cele care nu exista, ale viitorului. Uda acest pamant sub care stai acum cu atentie, hraneste acest corp cu aceasta forma fina de iubire care este atentia.

Nu esti obligat sa stai nefericit, esti obligat sa fii fericit de fapt. Toate actiunile tale te imping la asta. Diferenta se face insa in mintea ta. Este prea mult haos acolo. Incepe curatenia, acum, ca tot este primavara. Viata iti sopteste neincetat,ascult-o.

Nu te mai frustra de locul in care te-a pus acum, deschide mari ochii si vei incepe sa intelegi. Tot ceea ce scriu se intampla pentru ca este adevarat. Tot ceea ce vezi scris este adevarat. Acest spatiu in care esti liber, in care esti infinit, exista. El exista aici. Nu mai trebuie sa pleci nicaieri cu gandul. Esti destinat sa fii fericit, de aceea iti scriu toate astea. Am descoperit ca destinul meu este sa fiu fericit. Si stiu ca acesta este si al tau. Daca nu ar fi fost asa, noi nu ne-am fi intalnit niciodata.

Scopul tau pe acest Pamant nu este sa faci lucruri pentru a fi fericit, scopul tau este sa descoperi ca esti fericit dinainte sa faci, in timp ce faci si dupa ce faci lucruri. Astfel nu te mai schimbi dupa cum bate vantul, astfel poate sa vina orice vrea sa vina, tu esti deja pregatit pentru ca te afli in starea ta naturala.

Intalneste-ti fericirea aici, creste-o aici, ramai aici si vom putea sa ne bucuram impreuna cu adevarat de Ea.

Marius Chirila

 

Te-ar mai putea interesa si:

3 comentarii la „Esti destinat fericirii

  1. Pingback: Zambeste de unde ai plans – Marius Chirila

  2. Pingback: Diferenta dintre „acolo” si „aici” – Marius Chirila

  3. Pingback: Trezirea Celui Adevarat – Marius Chirila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s