Esti Libertate

 

integritate

Libertate

Adevarata integritate nu se diferentiaza cu nimic de fiinta ta naturala. Integritatea implica adevar trait pana in maduva oaselor si dincolo de ele.

De la ceea ce vorbesti, ceea ce faci, ceea ce nu faci, cum taci, cum mananci, cum respiri si cum iubesti toate implica integritatea. Integritatea nu inseamna un set de reguli pe care trebuie sa le aplici orbeste chiar daca sunt momente in viata in care vei avea nevoie de reguli.

Integritatea inseamna sa scoti capul afara in lume,cu pieptul inainte si spatele drept.Lupta cu destinul se pierde atunci cand iti pierzi integritatea, atunci cand te vinzi de fapt pe vocile din capul tau.

Va veni un moment in care nu va mai exista o limita intre exteriorul si interiorul tau dar pentru acel moment trebuie sa lupti.Vrei adevar? Doresteti-l!

Pune-l mai presus de orice lucru pe Pamantul asta, altfel vei trai o viata care mai devreme sau mai tarziu se va imputi pentru ca tot ceea ce vezi pe Pamant este supus timpului.

Gaseste-l pe Dumnezeu in tine, nu te mai purta ca un soricel cand Inima Leului bate in pieptul tau. Zboara liber prin lume, pe tine nimic nu te poate atinge. Esti libertatea insasi!

Asta inseamna sa fii integru.Un om integru este liber, este o fiinta ce calca cu incredere pe pamant deoarece stie cu toata fiinta sa ca El este tot ceea ce exista. Respira ceea ce esti, Vorbeste ceea ce esti, Asculta ceea ceea esti si Simte ceea ce esti pentru ca esti Libertate.

Marius Chirila

2 comentarii la „Esti Libertate

  1. Pingback: Primavara ca o stare de spirit – Marius Chirila

  2. Pingback: La asta se rezuma totul – Marius Chirila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s