Alege cu Inima

gggggggggggggggg
Alege cu Inima

Trebuie sa ajungi sa discerni intre ceea ce este fals si ce este adevarat pentru tine. Stii ca este alegerea corecta atunci cand o faci cu inima. Aceasta alegere nu are nici o legatura cu alegerile mentale pe care le faci si incet incet le vei deosebi pe unele de celelalte. Cu cat experienta cu care traiesti viata devine mai senzitiva, cu atat vei sti care alegeri vin din ego si care vin din Inima, din Sinele tau real.

Aceste alegeri nu au planuri scrise inainte, nu sunt gandite pentru profit de orice fel ar fi el, chiar daca acesta in mod natural va veni pentru ca Universul acesta inseamna prosperitate. Ele curg din Inima pur si simplu, natural, spontan si ating cu adevarat fiecare aspect al vietii tale.

Asemeni unei flori in miez de primavara te vei trezi. Vechiul tip de alegeri, cele de tip mental vor continua sa se manifeste o perioada insa apoi incet incet vei inceta sa mai cazi in aceeasi capcana.

Simte mai mult mediul inconjurator, foloseste-ti din nou simturile,vei descoperi ca stai pe o comoara.O data deschisa, aceasta comoara va lumina intreaga lume.

Marius Chirila

 

Te-ar mai putea interesa si:

 

5 gânduri despre „Alege cu Inima

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.