Esti tu Acela?

tttt

In fiecare dintre noi se afla posibilitatea de a afla cine este cu adevarat insa nu toti vor merge pana la capat pentru asta,cel putin nu acum,nu in viata asta.

Se vor opri pe drum,admirand stelele,isi vor atarna hamace in copaci sau vor taia acei copaci pentru a construi orase.Din punctul constiintei nu este nici o problema pentru ca toate acestea sunt experientele ei,experiente care nu pot exista daca ea nu este acolo.

Unii insa vor merge pana la capat,ei stiu in sinea lor ca nu mai este loc de asteptare sau de amanare.Ei isi doresc cu toata fiinta lor sa afle cine sunt cu adevarat si asta se integreaza prin fiecare respiratie a lor in viata de zi cu zi.

Ei respira acelasi aer pe care il respiri si tu,mananca poate aceeasi mancare pe care o mananci si tu si calca pe acelasi pamant pe care o faci si tu.Diferenta se afla in interior.Tu vrei mereu ceva,mereu altceva.Ei nu mai vor nimic in esenta pentru ca acolo este pace,totul este nemiscat, perfect si asa isi duc ei viata,plini de bucurie in suflet,constienti de aceasta viata fabuloasa,constienti de corp,constienti de emotii,constienti de mine si de tine.

Sunt multe cuvinte care descriu ceva ce nu va putea fi niciodata descris ci doar trait.Vreau sa te intreb daca esti tu acela isi doreste asta cu adevarat,care nu doarme unele nopti,care cauta raspunsuri prin fiecare manifestare a acestei vieti?

De fapt vreau sa te intrebi pe tine direct pe tine, pentru ca vei sti raspunsul imediat,oricare ar fi el.Ramai la tine insuti acum.Lasa in urma chiar si aceste randuri.Tot ce vine pleaca, insa fiecare lucru are scopul lui, de a fi drept ceea ce este si de a servi momentului asa cum vine el.

Ramai cu tine in acest spatiu infinit,nemiscat,perfect.Asta e raspunsul tau.

Marius

2 comentarii la „Esti tu Acela?

  1. Pingback: Meditatia Inimii – Marius Chirila

  2. Pingback: Daca vrei raspunsuri – Marius Chirila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s