O spiritualitate adevarata

hhhhh

Fiecare moment ce se prezinta in fata ta este un dar. Daca analizam atent acest lucru putem sa vedem si mai ales sa simtim asta. In ultima vreme cuvintele spirituale au inceput sa patrunda din ce in ce mai des in vocabularul nostru. Este un semn bun,este o dovada ca omenirea se pregateste de a face un nou pas catre constienta.

Deocamdata insa, folosim aceste cuvinte fara a avea cu adevarat habar de ele, de ceea ce reprezinta ele in esenta lor. Spiritualitate, regasire de sine, meditatie, zen, karma , constiinta, introspectie, iluminare sau cuvinte mai vechi ca renumitul Dumnezeu sunt aruncate cumva pe acolo intr-un fel smecheresc sau pentru o alta scena de teatru ieftin a ego-ului.

Daca vrei sa fii cu adevarat spiritual, daca vrei sa afli ce este meditatia, daca vrei sa il cunosti pe Dumnezeu sau sa te regasesti pe tine insuti, singura usa care te duce acolo se afla chiar aici, in acest moment, asa cum este el, gol, perfect, sacru.

Indiferent de haina pe care o imbraca acest moment, el reprezinta calauza ta directa catre adevarul ce il cauti, catre tine insuti. Nu trebuie sa te porti spiritual pentru a fi spiritual, nu pica in acea capcana.A fi spiritual implica a fi tu insuti, real, autentic.Omul lui Dumnezeu nu face lucrurile cum ii impune societatea, el danseaza pe muzica inimii sale si asta il face atractiv in ochii celorlalti sau dimpotriva poate naste intriga in mintea lor, oricum ar fi el atinge lumea asta intr-un mod extraordinar de puternic indiferent de ceea ce face, pentru ca el este fata pe care a ales-o Unversul sa se trezeasca, sa zambeasca, el vorbeste limba adevarului prin care exprima autentic ceea ce este cu adevarat si face asta prin fiecare por al fiintei sale.

Factorii exteriori se pot schimba si o vor face mereu, insa constiinta ta este vesnic neschimbata, prezenta aici pentru a trai si experimenta fiecare secunda ce ii este data acestui corp.Traieste, descopera ca esti viu, respira omule, respiraaa ………………

 

relaxeaza-te………

 

totul este bine, toate problemele tale erau in mintea ta, priveste cu ochii tai reali, priveste dincolo de aparente, traieste ceea ce ti-a fost scris, fii dovada vie a acelor cuvinte spirituale, traieste-le cu adevarat si viata asta te va lua in bratele ei si iti va prezenta adevarata ei frumusete si libertate.

2 comentarii la „O spiritualitate adevarata

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s