Bucura-te de tine insuti

bucura-te-de-tine-insuti

Hraneste acest moment cu atentie

De aici le faci pe toate

Nu exista acolo

Nu exista dincolo sau celalalt

In acest moment existi doar tu

Acesta este punctul de la care trebuie sa pleci

Incearca asta si vei descoperi ca nu ai cum sa fii de fapt separat de el, de moment, asta inseamna sa fii tu insuti si doar cand esti tu insuti poti iubi si trai cu adevarat. Numai fiind tu insuti poti oferi ceva cu adevarat valoros acestei lumi.

Lumea asta are nevoie ca tu sa te trezesti, lumea asta are nevoie de oameni spontani, de oameni adevarati. Era rigiditatii este pe moarte. Cu razboaie batand la usa este cazul sa ne trezim. Totul se intampla in Univers cu o precizie de ceasornicar, nimic nu este intamplator. Toate astea vin in slujba trezirii tale.

Avem nevoie cateodata sa fim zguduiti de viata, sa intelegem ca asa nu se mai poate si sa cautam raspunsuri adevarate. Vine un moment in care lucrurile facute de fatada nu mai sunt satisfacatoare, vine un moment in care pur si simplu realizezi ca nu traiesti pentru alti ci pur si simplu existi pentru tine.

Trezirea este individuala dar in acelasi timp se intampla pentru toata lumea. Tot ceea ce iti scriu este de fapt o scriere pentru mine insumi. Tu esti un alt aspect alt fiintei mele la fel cum eu sunt un alt aspect al fiintei tale. Cand intelegem asta cu totii nu ne vom mai bate ca chiorii si nu ne vom mai fura pentru ca e ca si cum ti-ai baga mana in propriul buzunar cu gandul sa furi, e absurd.

Aceste personalitati multiple pe care le dezvolta mintea se intorc in oglinda catre tine insuti. Tu poti sa le vezi, sa le observi, sa te amuzi si in final sa ramai mut de uimire. Este extraordinar cum toate astea exista. Este extraordinar cum tu existi.

Minuneaza-te de viata, esti un explorator in propria imparatie, ai coborat de pe tron cu picioarele direct in mocirla. Toate astea sunt pamanturile tale, pamanturi pe care le-ai neglijat mult prea mult timp. Dar acum esti aici si poti sa vezi. Este un pas enorm pentru intreaga imparatie pentru ca neglijenta si ignoranta au fost infrante inca o data de adevar, de lumina, de iubire.

Iti spuneam la inceput sa hranesti acest moment cu atentie, iti spuneam ca de aici le faci pe toate si ca nu exista dincolo sau celalalt. Acum nu mai este nevoie sa iti spun nimic, poti sa vezi si singur asta. Esti aici si asta este tot ce exista. Bucura-te de tine insuti.

Te imbratisez!

Marius Chirila

 

Te-ar mai putea interesa si:

3 comentarii la „Bucura-te de tine insuti

  1. Pingback: Esti o fiinta extraordinara – Marius Chirila

  2. Pingback: Trecutul este mort. Invie omule, invie! – Marius Chirila

  3. Pingback: Sunteti exact pe drumul pe care trebuie sa fiti – Marius Chirila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s