Acela esti tu, Cel Adevarat

acela-esti-tu-cel-adevarat

Dincolo de orice infatisare a fiintei umane se afla personalitatea sa, gandurile inchegate pe care el le-a crezut despre sine.Tot aici se afla si emotiile, emotii pe care mintea le catogoriseste drept fiind negative sau pozitive, ele in realitate fiind energie libera ce circula prin spatiu.

Trecand de personalitate incepi sa descoperi spatiul spiritului, spatiul prezentei, un spatiu in care experienta incepe sa se expansioneze, incepi sa simti mult mai mult componentele acestei vieti si sa ai o intelegere mai ampla bazata pe intuitie. In acest spatiu orice capata posibilitatea devenirii.

Exista ceva chiar si dincolo de acest spatiu si cand incepem sa vorbim despre el incepe sa se formeze ideea de Dumnezeu, insa oricat de mult am incerca sa descriem acest „loc” nu putem sa o facem. Cel mai aproape ajung poezia sau muzica insa si ele raman in final doar indicatoare palide a ceea ce este de fapt.

Tot ce avem de facut este sa ne ascultam pe noi insine necontenit. Ascultarea atenta a lui „Eu sunt”, scaldarea in spatiul acesta prin meditatie si prezenta elibereaza sufletul din mirajul mintii si il duce inapoi in esenta sa, in Inima, in Dumnezeu.

Toate trec,

Toate…trec…

Ce ramane mereu aici,

Ceea ce exista mereu aici,

Acela esti tu, Cel Adevarat.

In momentul in care pasim dincolo de mintea noastra descoperim ca nu exista limite. Acest blog este liber sa creasca in directia pe care voi i-o dati.

Ii puteti sustine existenta si dezvoltarea efectuand o donatie prin butonul de mai jos:

5 gânduri despre „Acela esti tu, Cel Adevarat

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.