Nu mai incerca, traieste direct!

ccccc

Incercam prea mult si traim prea putin. Inca de la inceput din momentul in care spui ca incerci sa faci ceva este ca si cum pe jumatate te-ai dat batut. Asuma-ti existenta, nu o mai arunca in bratele sortii, a norocului sau a altor motive pentru ca sunt in final doar motive pe care le cautam inca dinainte sa spunem ca incercam sa facem ceva. In felul acesta avem un alibi in cazul in care lucrurile merg prost.

Daca Dumnezeu ar fi incercat doar sa te faca pe tine, oare ce ar fi iesit?

Nu mai incerca, traieste direct! Ia viata din plin in brate. Nu mai cauta motive, nu ai motive pentru care existi, pur si simplu o faci! Trezirea spirituala la asta se refera. Descoperi ca nu esti un biet individ ce da din coate sa se tina pe linia de plutire. Descoperi pur si simplu ca in interiorul tau exista intreg universul

Nu sunt cuvinte mari, ele doar indica Adevarul, acesta este Adevarul. Dar atata timp cat tu doar incerci sa traiesti, nu o sa iti iasa nimic sau daca iti iese ceva iti va iesi foarte prost. Comporta-te ca atare. Ramai aici in prezent, nu te mai lasa dus de nas de catre mintea ta si vei descoperi ca tot ceea ce spun exista in tine si este adevarat.

Marius Chirila

Un gând despre „Nu mai incerca, traieste direct!

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.