Iarta-ma!

iarta-ma

Cand a fost ultima data cand ai spus iarta-ma din toata inima?

Iarta-ma in mintea ego-ului inseamna: „am gresit dar nu vreau sa recunosc asta pentru imi pierd onoarea”, in schimb cand simti cu adevarat ca ai gresit si spui iarta-ma din toata inima ta ajungi la picioarele lui Dumnezeu si nu exista loc mai bun in Universul asta decat la picioarele lui Dumnezeu. Niciun ego nu va recunoaste asta, in schimb cel ce este pregatit sa isi lase toate rolurile deoparte pentru a-si cunoaste creatorul stie la ce ma refer.

Iarta-ma te lasa gol de dorinte, gol de frici, te lasa gol aici in acest moment asa cum este el. Inconstienta este nascatoare de suferinta, inconstienta naste de fapt toata suferinta care exista pe Pamant. Nu ai cum sa castigi lupta cu viata tinand sabia in mana pentru ca viata in sine nu reprezinta o lupta, de aceea atata timp cat vei avea atitudinea asta de corida nici macar nu vei fi bagat in seama, vei fi lasat in mica ta poveste pana cand vei realiza unde gresesti.

Iarta-ma cel Adevarat poate fi spus oricui si nu poate fi fortat sa apara sau sa fie mimat, vine spontan, evenimentele se vor intampla in asa fel incat sa ajungi in acel moment in care realizezi ca tot ce faceai era gresit. Vei fi bagat cu nasul direct acolo unde ego-ul tau nu ar fi vrut niciodata sa fie. Roluri vechi de cand lumea si Pamantul vor arde acolo, poate ca vei plange, poate ca vei cadea in genunchi, agonia va atinge cote imposibil de exprimat in cuvinte, dar tu vei ramane acolo jos si vei plange pentru ca stii ca toate astea te curata de tot jegul si de toata mizeria pe care ai adunat-o in tine.

Aroganta, ignoranta, mandrie, prostie toate ard si ard si ard. Descoperi ca in aceasta ardere tu insuti nu arzi ci numai lucrurile false, tu nu esti de fapt atins de nimic, totul se intampla la suprafata si stii ca trebuie sa se intample, este turnura naturala a lucrurilor si din asta se naste o mare bucurie pentru ca lacrimile adevarate au puterea de a scoate nisipul ce il purtai in ochi, poti din nou sa vezi… ce dar… ce miracol.

Recunoaste ca ai gresit, recunoaste cerului, recunoaste pasarilor, recunoaste copacilor, parintilor,iubitei sau iubitului, prietenilor, recunoaste si te vei curata de spurcaciunea asta.

Esti un om frumos

Unic in manifestare,

Iar dincolo de infatisarea asta se afla Cel Adevarat,

Fara de frica,

Dincolo de complexe si dorinta,

Dincolo de timp,

Mereu aici,

Mereu pregatit sa te stranga in brate si sa redeveniti unul

Tine minte insa:

Pentru a fi imbratisat tu mai intai va trebui sa strangi in brate

Si sa te lasi luat in brate, spunand intr-o singura si adevarata rasuflare:

Iarta-ma!

 

3 comentarii la „Iarta-ma!

  1. E frumos spus „iartă-ma”, dar cum rămâne cu omul, omul căruia îi ceri iertare și căruia nu i-ai greșit deși el asta crede? Îl vezi supărat după un schimb de cuvinte în care știi că ai fost cât se poate de împăciuitor și ai vrut să clarifici anumite lucruri. Dar el crede că ai greșit. Și atunci îți ceri iertare, numai pentru a nu îl mai vedea supărat. Iar după ce îți ceri iertare îl vezi privindu-te cu o superioritate deloc mascată și îți spune că ești prea slab, un om slab nu se va umili niciodată cerându-si iertare. Oamenii…

    Apreciază

    • Pai de aici vine o alta lectie pentru noi draga Simona. „Iarta-ma” in primul rand iti curata propria inima atunci cand il spui sincer, iar mai departe ceea ce se intampla nu tine de puterea ta si este perfect ca viata a aranjat in acest fel lucrurile pentru ca atunci cand realizam ca nu avem nici o putere asupra celorlalti incepem sa ne investim energie in propria cunoastere interioara. Cauta sa fii tu fericita, indiferent de ce spun cei din jur, cauta… in interior si te asigur ca vei gasi tot ce ai nevoie 🙂

      Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s