Sunt doar povesti, tu trebuie sa afli cine este Povestitorul

om

Daca este ceva cu adevarat de spus este ca nu e nimic cu adevarat de spus. Ori de cate ori ai incerca sa exprimi adevarul vei esua dramatic. Vorbele sunt putine si goale pentru a umple imensitatea si perfectiunea lui. Alege sa il traiesti.

Nu te mai vinde pe lucruri atat de ieftine ca griji, probleme sau chiar vise. Alege sa traiesti viata omule nu sa o povestesti. Nu te transforma intr-un filozof. Singura unitate de masura valabila exista in acest moment si masoara cat de fericit si impacat esti cu adevarat cu tine insuti.

Te uiti prea mult in gura altora in loc sa privesti clar in inima ta. Nu e nimic acolo pentru tine, trebuie sa iti dai seama de asta, sunt doar povesti.

Mergi dincolo de toate, exista ceva mai mare decat toate astea, e perfect deja, nu mai are nevoie de nici o imbunatatire, acela este Sinele tau. Cumva toata viata asta, in toate formele ei, chiar si in cele aparent neplacute, este despre bucurie, libertate si iubire. Asa ca sa nu te multumesti cu nimic care inseamna mai putin decat toate astea. Avem nevoie sa ni se spuna ca suntem demni si ca meritam mult mai mult. Nu firimiturile sunt pentru tine, trebuie sa iti dai seama de asta.

Vorbele astea sa iti curga direct in inima omule, sa trezeasca libertatea din tine, libertate ce a fost adormita cu povesti despre vieti grele si probleme infinite. Nu este deloc asa, este doar o perceptie ciuntita asupra vietii daca tu vezi lucrurile asa.

Maretia ta consta in tot ceea ce exista, toate posibilitatile se afla aici deja, iar scopul acestui text este de a-ti aduce aminte asta, de a-ti aduce aminte de Sinele uitat, uitat pentru lucruri infime si trecatoare. Sunt doar povesti, tu trebuie sa afli cine este Povestitorul si nu doar sa il afli ci sa il traiesti pana in maduva oaselor si dincolo de ele.

Exista atat de multa splendoare ce asteapta sa fie descoperita si nu se afla intr-un loc fizic, desi contine si locul fizic. Este o stare de a fi, pur si simplu aici. Nu mai amana, nu mai amana pentru nimic in lume. Te las in linistea ta acum, acolo ai deja toate raspunsurile, increde-te total in ea.

Te-ar mai putea interesa si:

2 comentarii la „Sunt doar povesti, tu trebuie sa afli cine este Povestitorul

  1. Pingback: Cand injuram, cand ne agitam sau ne stresam – Marius Chirila

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s