Trebuie sa ii zambesti vietii nu sa o scuipi-despre ce trebuie si ce nu trebuie in viata

e-timpul-sa-te-trezesti

Unde sunt acum toate acele momente din trecut in care ti-ai facut griji? Unde este tot acel stres? Toti acei nervi? Unde este toata acea suferinta a ta si poate si a celor din jur pentru ca ii bateai la cap cu problemele tale?

E timpul sa te trezesti. Ceea ce vine va si pleca. Intelege ca totul se rezolva intr-un fel sau altul si de fiecare data cand te agati cu tot ce ai de un gand pe care mai apoi il numesti „problema ta” nu faci decat sa o cresti din ce in ce mai mare.

Stiu ca este greu, in unele momente este al dracu de greu insa trebuie sa stii ca nu esti obligat ca in fiecare moment sa faci ceva. Cateodata este de ajuns si chiar recomandat sa nu faci absolut nimic.Descopera astfel ca „problemele” vor trece pe langa tine pentru ca nu mai au parte de interesul tau.

Trebuie sa ii zambesti vietii nu sa o scuipi, trebuie sa o iubesti nu sa o urasti, nu trebuie nimic de fapt si in acelasi timp trebuie sa te trezesti din obiceiurile si crezurile acestea gresite.

Da omule! Da! Trebuie sa fii fericit! Si pentru asta trebuie sa fii tu insuti, sa cauti atent in interiorul tau si sa descoperi minunea de a fi tu insuti.

Un gând despre „Trebuie sa ii zambesti vietii nu sa o scuipi-despre ce trebuie si ce nu trebuie in viata

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.