Cum sa scapi de obiceiurile negative. Puterea observarii

radacinile-fiintei

Schimbarile pe care incerci sa le faci in viata ta trebuie sa se produca la un nivel mult mai profund decat cel mental. Schimbari ca: „Vreau sa slabesc”, „Ma las de fumat”, „Nu mai beau” etc, nu exista doar la suprafata. Nimic nu exista de fapt doar la suprafata. Fiecare lucru din viata ta are o radacina.

Obiceiurile „negative” sunt doar rezultatul a ceva din interior. De aceea singura modalitate de a schimba ceva cu adevarat o aduce privirea in interior, catre radacini. Odata ajuns acolo vei descoperi cu uluiala ca nu ai nimic de schimbat si ca viata curge de la sine. Astfel adevarata transformarea incepe.

Unele schimbari se vor produce de la sine, altele nu, nu iti vor disparea toate obiceiurile pe care tu le consideri negative tocmai pentru ca ele sunt cei mai buni profesori. Ele iti vor apasa exact butoanele necesare pentru a te ajuta sa te trezesti si mai mult. Asa ca nu cauta schimbarea in viata ta, cauta sa te cunosti pe tine, iar schimbarea se va produce natural. Mergi catre profunzimile fiintei, unde lumea ta isi are radacinile si observa, doar observa, fara a te implica.

Un mare cutremur se va naste din asta, un cutremur ce va scutura tot ce e fals in viata ta. Acum poti tu sa spui ca iti schimbi viata? Nu, tu nu faci asta, tu doar privesti in interior si cu cat privesti mai mult cu atat observi cum privirea iti devine mai clara, respiratia mai usoara si corpul mai liber.

Lasa lucrurile sa se aranjeze de la sine, tu doar fii prezent in viata ta.

Marius

Imagine:Jaeyoun Ryu

Te-ar mai putea interesa si:

Un gând despre „Cum sa scapi de obiceiurile negative. Puterea observarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: