Vreau sa mergi si sa te bucuri ca mergi.Drept inainte!

vreau-sa-mergi-si-sa-te-bucuri-ca-mergi-drept-inainte

Cum ar arata viata ta daca nu ai mai incerca sa controlezi nimic? Da stiu cat de obsedati suntem de control dar totusi, cum ar arata?

Vreau sa te provoc sa traiesti, sa gandesti, sa simti, sa fii liber de legile impuse in mintea ta. Vreau sa te vad cum arati la potentialul tau maxim. Vreau sa explodezi. Nu te mai limita.

Esti atat de urat cand te limitezi, esti atat de urat cand te porti fals, esti atat de urat cand nu esti tu. Ai ideea cum arata fata ta cand esti aici, total prezent? Cand lasi in urma toate problemele de la servici? Cand uiti pentru un moment ca ai copii, ca ai responsabilitati?

Sunt acei sceptici ce spun ca un astfel de Pamant nu ar putea exista, un Pamant in care fiecare om este liber in legea lui, liber sa faca tot ce ii canta inima. Sa fim seriosi, am putea sa o dam in bara mai rau decat am facut-o pana acum?

Dar ajunge cu teoriile de salvare planetara, haide inapoi aici. Stiu ca inima ta tanjeste dupa libertate, dupa iubirea, dupa frumos, dupa simplu, haide lasa-le pe toate afara, lasa-le libere sa zburde in viata ta. Vreau sa te vad in toata frumusetea ta, fiind ceea ce iti este scris sa fii, liber, liber de tot si de toate. Cred in asta. Cred in tine pentru ca nu exista nici o separare intre noi doi. In esenta suntem la fel.

Nu trebuie sa intelegi asta, nu te chinui sa o faci, traieste-o direct, lasa toate subtitrarile deoparte si mergi unde inima te duce.

Un mic exercitiu pentru tine: Iesi afara din casa si lasa-ti pasii sa te poarte acolo unde vor sa te poarte, fara nici un scop anume, astazi vreau sa mergi si sa te bucuri ca mergi fara nici o destinatie. Te astept sa imi spui cum a fost.

Te imbratisez,

Marius

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: