Cu mintea limpede si inima deschisa

cu-mintea-limpede-si-inima-deschisa

Nu poti spune ca un aspect al vietii tale este mai important decat toate celelalte. Desigur poti face asta, poti crede in asta dar nu inseamna ca va fi adevarat.

Echilibru.

Vezi tu, viata asta abunda de experiente, iar cand tu iti indrepti energia numai intr-o directie automat toate celelalte vor suferi, ceea ce va afecta per total calitatea vietii pe care o experimentezi. De aceea vedem „oameni de succes”, oameni cu bani care si-au dedicat viata carierei si pentru a face bani, sunt transformati in fiinte seci, in ziduri de putere si orgoliu.

Alti oameni aleg sa iti directioneze energia catre viata de cuplu, sufocandu-si astfel relatia si partenerul, asta pentru ca energia lor curge toata in ceva exterior, iar interiorul, Sinele, nu mai are parte de nici o atentie, iar asta creeaza din nou suferinta.

Stai deschis in fata vietii pentru ca are atat de multe sa iti ofere.

Nu mai deveni atasat de lucruri, activitati si oameni pentru ca astfel se creeaza legaturile bolnavicioase. Viata are grija sa iti dea din plin tot ce ai nevoie pentru abundenta si prosperitate dar mai intai, primul pas, este sa deschizi usa si sa o lasi deschisa, sa pleci de acolo, mergi si plimba-te.

Toate astea reprezinta regatul tau, dar regatul acesta este diferit, singura modalitate prin care acest regat poate fi condus este libertatea, de aceea regele trebuie sa fie liber, sa nu mai incerce sa controleze lucrurile pentru ca acestea la randul lor il vor controla pe el. El trebuie sa fie detasat de toate astea, cu mintea limpede si inima deschisa.

Asa sa iti conduci viata. Asa sa fii.

Te imbratisez,

Marius Chirila

 

  

Platesti cat doresti in schimbul consilierii individuale – click pe imagine pentru mai multe detalii.

 

 

In momentul in care pasim dincolo de mintea noastra descoperim ca nu exista limite. Acest blog este liber sa creasca in directia pe care voi i-o dati.

Ii puteti sustine existenta si dezvoltarea efectuand o donatie prin butonul de mai jos. Multumesc!

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.