Viata te sus(tine)

viata-te-sustine

Imagine:Omar Z Robles

Inchide ochii aici, simte aici, toata increderea pe care Universul o are in tine exista deja aici. Este destinul tau sa fii fericit. Intelege asta cu toata inima ta si mergi astfel prin lume.

Paseste cu incredere caci toata existenta te sustine. Tu sa nu mai pleci capul omule, sa nu mai inghiti lucruri care sunt mai mici decat maretia ta. Sa te recunosti prin lume si sa mergi drept prin lume caci asta e imparatia ta.

Pot fi multe de spus dar cele mai multe sunt de trait. Pentru a intelege cu adevarat ceva va trebui sa simti acel lucru, iar apoi sa il transcezi.

Miracole se petrec la fiecare pas, iar atunci cand dechidem ochii avem puterea sa le vedem. Cand nu mai cauti extraordinarul descoperi extraordinarul.

Aceste lucruri se vor transmite din inima in inima. Asa cum tu ai ajuns sa le citesti si altii la randul lor vor ajunge sa te citeasca. Nu neaparat in aceeasi forma, caci viata are foarte multe forme, esenta insa ramane mereu valabila. Ea este mereu acolo, o respiri, o traiesti, o bucuri si mai ales te bucuri.

Nu este de cautat ceva anume si totusi un singur lucru conteaza cu adevarat. Afla cine esti tu si intreaga suferinta va disparea.

Asta sa iti fie calea si fericit sa fii. Te imbratisez,

Marius

  

Invatam impreuna sa oferim! Platesti cat doresti in schimbul consilierii individuale – click pe imagine pentru mai multe detalii.

 

 

In momentul in care pasim dincolo de mintea noastra descoperim ca nu exista limite. Acest blog este liber sa creasca in directia pe care voi i-o dati.

Ii puteti sustine existenta si dezvoltarea efectuand o donatie prin butonul de mai jos:

6 gânduri despre „Viata te sus(tine)

  1. Multumesc, Marius, pentru cuvintele si indemnurile minunate. O primavara frumoasa, ghiocei in suflet si soare in inima sa ai !                       Dorica 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.