La asta se rezuma totul

la-asta-se-rezuma-totul

Ne-am pierdut curajul de a trai viata. Vrem mereu sa privim la ceea ce urmeaza sa vina dupa colt. Cand a fost ultima data cand te-ai trezit dimineata plin de bucurie? Fara nici un motiv anume, simplul fapt ca te-ai trezit, ca este o noua zi in care traiesti, ar trebui sa fie cel mai bun motiv din lume.

Simplu, natural, adevarat.

Nimic extraordinar si in acelasi timp totul extraordinar.

Fiecare pas pe care il faci poate insemna o invatare sau o dezvatare. Diferenta se creeaza in tine, in dorintele, in fricile, in credintele pe care la manifesti asupra lor.

Nu esti ceea ce crezi ca esti, iar faptul ca vezi iti indica faptul ca tu nu esti nimic din toate astea, ca esti dincolo de ele, neatins, liber.

Ignoranta, aroganta, mandria, prostia, ingamfarea, autovictimizarea, plangerea de mila si multe altele te pandesc la fiecare pas pe care il faci. Si te pot inhata si duce in cele mai negre colturi ale fiintei tale pentru ca apoi sa te paraseasca acolo.

Puterea se afla la tine, cand ti-o dai din mana, suferi.

La ce putere ma refer? La constienta, la vedere clara, la lipsa totala de atasament. Nu e nevoie sa fii dependent, nu e nevoie sa tii cu dintii de viata asta si de cei din jurul tau pentru ca asa se nasc relatiile bolnavicioase. Ofera putin spatiu intre tine si ceea ce exista in viata ta si descopera ca poti sa faci asta natural.

Ofera lucrurilor din viata ta libertate. Libertatea de a fi ceea ce sunt, fara ca tu sa incerci sa le schimbi. Accepta ca viata este perfecta asa cum este. Descopera increderea in viata.

Esti bine cu tine doar atunci cand lasi toate armele jos, doar atunci cand te predai, cand recunosti ca exista ceva mai mare ca tine, cand recunosti ca tu nu esti atat de important pe cat te credeai a fi. Pleaca-ti capul si multumeste pentru ca ne intoarcem din nou la dimineata. Cum esti acum? Poti fi bucuros doar pentru ca existi? Poti fi recunoscator doar pentru ca existi?

Poti sa existi doar pentru ca existi.

La asta se rezuma TOTUL. Fii aici si fii fericit.

Ma inclin,

Marius

Te-ar mai putea interesa si:

2 gânduri despre „La asta se rezuma totul

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: