Cand injuram, cand ne agitam sau ne stresam

Cand injuram cand ne agitam sau ne stresam

Cand injuram, cand ne agitam sau ne stresam inseamna ca nu acceptam realitatea asa cum este ea, iar acest lucru naste, desigur, probleme mai departe.

Faptul ca vrei sa intampini realitatea mereu pregatit te face de fapt sa fii nepregatit. Am spus-o si probabil o voi mai spune, cand iti intimpini viata de acum prin intermediul ochilor din trecut devii orb. In loc sa iti vezi prezentul asa cum este el, vezi trecutul aplicat mereu peste prezent. Acest lucru duce in mod clar la o alterare a perceptiei pe care o ai asupra vietii. Lucrurile nu mai sunt clare asa cum sunt in mod natural, o ceata deasa lasandu-se asupra lor.

Intampina viata exact asa cum vine. Nu mai incerca sa schimbi nimic pentru ca momentul acesta a venit exact cu vitaminele necesare pentru a-ti intari constienta, pentru a te trezi din visul unei vieti care nu a existat niciodata de fapt.

Priveste viata cu ochi noi, mereu cu ochi noi si te va surprinde cu toate darurile ei.

Ai de inteles ca toate astea contribuie de fapt la fericirea ta, Viata te vrea fericit dar trebuie sa inveti sa colaborezi cu ea, trebuie sa inveti lectia increderii, a rabdarii, a recunostintei si mai mult de atat nu va fi de ajuns daca le inveti, va trebui sa le simti, sa le traiesti cu adevarat si minunile vor incepe sa se intample.

Lasa injuraturile, lasa agitatia, lasa stresul caci ele nu iti servesc fiinta. Vei descoperi ca atunci cand le lasi in pace si ele vor face acelasi lucru. Incepe sa privesti catre interior si vei descoperi ce inseamna sa fii tu insuti, acesta este intr-adevar miracolul acestei existente.

Toate bune,

Marius

 

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: