Cand injuram, cand ne agitam sau ne stresam

Cand injuram cand ne agitam sau ne stresam

Cand injuram, cand ne agitam sau ne stresam inseamna ca nu acceptam realitatea asa cum este ea, iar acest lucru naste, desigur, probleme mai departe.

Faptul ca vrei sa intampini realitatea mereu pregatit te face de fapt sa fii nepregatit. Am spus-o si probabil o voi mai spune, cand iti intimpini viata de acum prin intermediul ochilor din trecut devii orb. In loc sa iti vezi prezentul asa cum este el, vezi trecutul aplicat mereu peste prezent. Acest lucru duce in mod clar la o alterare a perceptiei pe care o ai asupra vietii. Lucrurile nu mai sunt clare asa cum sunt in mod natural, o ceata deasa lasandu-se asupra lor.

Intampina viata exact asa cum vine. Nu mai incerca sa schimbi nimic pentru ca momentul acesta a venit exact cu vitaminele necesare pentru a-ti intari constienta, pentru a te trezi din visul unei vieti care nu a existat niciodata de fapt.

Priveste viata cu ochi noi, mereu cu ochi noi si te va surprinde cu toate darurile ei.

Ai de inteles ca toate astea contribuie de fapt la fericirea ta, Viata te vrea fericit dar trebuie sa inveti sa colaborezi cu ea, trebuie sa inveti lectia increderii, a rabdarii, a recunostintei si mai mult de atat nu va fi de ajuns daca le inveti, va trebui sa le simti, sa le traiesti cu adevarat si minunile vor incepe sa se intample.

Lasa injuraturile, lasa agitatia, lasa stresul caci ele nu iti servesc fiinta. Vei descoperi ca atunci cand le lasi in pace si ele vor face acelasi lucru. Incepe sa privesti catre interior si vei descoperi ce inseamna sa fii tu insuti, acesta este intr-adevar miracolul acestei existente.

Toate bune,

Marius

 

Toate aceste lucruri exista deja in interiorul tau dar au fost uitate. Vom patrunde impreuna in labirinturile mintii si vom descoperi ce te opreste de fapt sa fii fericit. Tot ce ai nevoie este sa fii sincer si deschis, iar adevarul ti se va revela de la sine. Eu te ajut sa fii sincer cu tine.

(Click pe imagine pentru mai multe detalii)

 

In momentul in care pasim dincolo de mintea noastra descoperim ca nu exista limite. Acest blog este liber sa creasca in directia pe care voi i-o dati.

Ii puteti sustine existenta si dezvoltarea efectuand o donatie prin butonul de mai jos:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.