Cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei fiinte umane

 

cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei fiinte umane

Cand esti gata sa renunti la lucrurile „tale” pentru ceea ce ti-a adus deja viata acum in cale, un miracol are sa se petreaca cu fiinta ta.  Renuntarea la lucrurile personale, la obiceiurile tale, la ideile tale fixe despre viata nu se poate produce de fapt printr-o actiune clara si concisa ca „gata ma las de fumat”. Viata te va pregati pentru acest moment, te va gati la foc mic pana cand vei fi cu adevarat gata pentru asta.

Iar aceasta trecere va fi una subtila nu brusca, la fel ca un lac in care ai aruncat o piatra, e nevoie de putin timp pana sa devina din nou linistit.

Iti scriu asta pentru ca ai nevoie sa fii constient de lucrurile astea, este nevoie sa casti ochii mari in momentul in care simti ca aceste schimbari incep sa se produca. O fericire fara motiv, o gratie lipsita de efort, sau chiar un gand ca „astazi vreau sa fac ceva diferit” pot fi semnalele declansatoare ale acestui proces miraculos de trezire.

Este cel mai frumos lucru care i se poate intampla unei fiinte umane si oricat de mult ar fi povestit, recitat sau cantat nu va fi de ajuns pana cand nu il vei trai tu insuti pe propria piele.

Stai mai des cu tine, ofera-ti timp si spatiu si vei descoperi ca exista ceva dincolo de timp si spatiu si asta esti Tu.

Curgi liber prin viata si chiar daca vor mai fi momente in care scaieti se vor agata de tine vei sti instinctiv cum sa scapi de ei. Totul e bine, ai incredere in tine insuti si fii tu insuti cu adevarat, un intreg Univers te sustine sa faci asta.

Te imbratisez,

Marius

 

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s