Mai atent aici

mai atent aici

Momentul acesta isi cere singur nevoia asa ca nu ai nevoie sa vii pregatit de acasa cu trusa plina de instrumente, o sa o cari degeaba, iar ceea ce incerci sa aplici nu va fi pe deplin satisfacator momentului.

Cum poti sa descoperi ce este necesar acum?  Fiind acum si privind cu adevarat, fiind prezent aici, mai atent aici. Descopera cat de multe lucruri cu adevarat importante din viata ta pur si simplu le omiti.

Fiind mult prea ocupat cu planuri pentru viata ajungi sa ratezi de fapt aceasta viata. Si asta se intampla incontinuu. Habar nu ai ce ratezi, ce bucurie, ce frumusete, cata pace…

Mai atent aici, mai deschis in fata momentului ce a venit, mai umil in fata existentei. Mergi prin viata fara sa mai creezi atat de multe valuri, descopera minunea de a merge ca un nimeni. Poti sa faci asta? Sa mergi ca un nimeni pe strada? Poti sa dai drumul macar pentru cateva minute tuturor acelor scuturi ce le tii sus si tare in fata tuturor, dar nerealizand de fapt ca ele nu te protejeaza ci iti creeaza celula perfecta.

Din aceasta celula a personalitatii poti scapa imediat. Nu esti obligat sa suferi la nesfarsit, nu esti condamnat la moarte. Scopul acestei vieti este ca tu sa descoperi nemurirea, sa descoperi ca exista ceva in fiinta ta care exista intr-un fel fin dincolo de trup, dar aici mai intim ca orice. Ii poti spune spirit, suflet, Dumnezeu. Acest punct din tine este de fapt sursa a tot ceea ce exista, Constiinta Suprema, Sinele Pur.

Daca ceva din tine rezoneaza cu aceste cuvinte te imbratisez, daca nu, tot te imbratisez. Toate lucrurile au momentul lor sa se intample, iar momentul este mereu acum asa ca deschide ochii. Atent, aici.Acum.Aici.

Marius

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: