Ce te opreste sa fii fericit acum?

Ce te opreste sa fii fericit acum

Ai altceva de facut in viata asta in afara de trait? Este incredibil cum lasam atat de multe lucruri infime sa ne incurce viata. Ne dam atentia pe nimicuri, pe castiguri ce nu valoreaza in viata mai mult de 2 bomboane.

Intreaba-te ce te opreste sa fii fericit acum? De ce trebuie sa muncesti 5 ani pentru a obtine ceea ce iti doresti? De ce trebuie sa termini facultatea pentru ca abia atunci sa fii fericit? Unde aruncam cu acest moment ? De ce este mereu altceva mai important decat ceea ce avem deja aici si acum?

99 % din suferinta oamenilor are ca motiv faptul ca ei nu sunt aici. Nu traiesc aici. Nu sunt aici cu familia lor, nu sunt aici cu prietenii lor, nu sunt aici cu colegii lor, nu sunt aici cu animalele lor. De aici izvoraste intreaga Viata, insa tu pleci de aici in padure, in cautarea unui alt izvor promis de mintea ta. Numai ca acest izvor nu exista de fapt.

Ceea ce urmaresti tu sunt doar povesti, povesti spuse iar si iar de mintea ta, iar in momentele in care incepi sa te prinzi de ele, ea schimba putin personajele si povestea, insa baza ramane aceeasi.

De fiecare cand te vei duce din viata ta dupa o dorinta sau vei fugi de o frica sa stii ca te afli in poveste, sa stii ca nu este real. Tu esti aici, iar povestea ruleaza undeva acolo in minte. Va trebui sa inveti sa faci diferenta dintre aici si acolo. Acesta este de fapt tot ce trebuie sa stim; diferenta dintre aici si acolo.

Aici totul devine viu si spontan, usor, plin de bucurie, fiecare moment este unul autentic.

Acolo obosesti foarte repede, esti mereu nemultumit, temator, incepi sa te intrebi care este scopul la toate astea, la viata ta. Nu poti sa te bucuri de nici o relatie din viata ta asa cum ar trebui, totul este sec, pe pilot automat, iar momentele de fericire mereu alterneaza cu cele de suferinta, extremele sunt mereu prezente.

Alegerea este la tine. Te sfatuiesc sa alegi viata.

Te imbratisez, cu drag,
Marius

 

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: