Cum sa atingem echilibrul in viata?

Cum sa atingem echilibrul in viata

Daca nu ai prins ceea ce ti s-a oferit acum l-ai ratat. Si totusi mereu ni se mai ofera un moment. Tocmai pentru ca viata se prezinta in felul acesta trebuie sa intelegi ca raspunsul a ceea ce ai acum in fata nu se afla intr-o lectie pe care ai invatat-o sau ratat-o undeva in trecut.

Raspunsul e mereu aici disponibil, iar tu esti poarta. Sa nu mai cauti raspunsuri in exterior, sa le gasesti in tine, pentru ca cele pe care le descoperi acum in tine sunt cele mai valoroase. Ele reprezinta tot ce ai nevoie pentru a fi cu adevarat fericit.

Pentru ca fiecare dintre noi cauta prin tot ceea ce face acel echilibru insa echilibrul nu poate fi „atins” prin persoana.

Persoana ta are mereu toane. Astazi isi doreste ceva, maine altceva. Persoana se simte foarte usor atacata, face ca totul sa fie despre ea intr-un fel sau altul. De aceea este foarte important sa inveti sa iti observi persoana, sa incepi sa cunosti cu adevarat cine este aceasta persoana.

Daca esti atent vei incepe sa ii observi miscarile pentru ca ele sunt mereu fortate, nu vin dintr-o curgere naturala a fiintei. Energia vine dar se blocheaza  de ceva, pentru ca mai apoi sa fie data mai departe prin filtrul persoanei tale. In fiecare moment stim, intr-o fractiune de secunda, daca suntem sau nu adevarati in actiunile noastre. Ceva stie de fiecare data.

Ce este acel ceva? De unde vine? Si pleaca vreodata?

Va trebui sa fii atent la asta, va trebui sa fii atent cu adevarat la cine esti tu si vei descoperi foarte repede minciuna in care ai trait pana acum.

Sa iti oferi darul propriului Sine este cel mai mare cadou pe care il vei putea primi. Sunt convins ca ai gustat catusi de putin din asta si vreau sa iti spun sa ai incredere totala in asta pentru ca nu te predai la ceva exterior tie ci te predai propriei maretie.

Observa-te, pune sub semnul intrebarii tot ce crezi despre tine si foloseste-te de lumina constientei pentru a pune capat odata pentru totdeauna la aceasta amnezie in care ai trait pana acum.

Destinul tau este sa fii fericit, destinul tau este sa fii Tu insuti asa ca nu te mai multumi cu nimic care inseamna mai putin decat asta.

Te imbratisez,

Marius

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.