Miraculosul iti sopteste, permite-ti sa il asculti

miraculos

Fiecare om este in cautarea miraculosului prin tot ceea ce face de fapt. Asta se intampla pentru ca miraculosul exista in ADN-ul fiecaruia. Exista ceva ce elibereaza miraculosul in viata unui om. Acel ceva nu poate fi fortat sa apara dar cand o face totul incepe sa se schimbe. Citesti asta pentru ca la un anumit nivel al fiintei tale te-ai hotarat ca vrei sa traiesti miraculosul. Odata ce ai facut asta intreg Universul conspira ca dorinta ta sa devina realitate.

Vreau sa punctez aici ca nu este vorba de legea atractiei, legea rezonantei etc, teorii ce sunt adevarate pe un anumit nivel. Vreau sa mergem mai departe de atat. Vreau sa mergem pana la miraculos. Asta inseamna ca vei merge pana la capat, vei ajunge sa „iti cunosti Creatorul” vei ajunge la Sinele tau, la esenta intregului Univers.

Pare prea mult? Nu cred, pentru ca vorbim de miraculos si aici nimic nu este prea mult.

Vreau sa privesti in tine si sa imi spui ce vezi, ce percepi?

Acesta este primul pas daca vrei sa il numim asa. Nu traim miraculosul pentru ca ne alteram Sinele cu gandurile si emotiile. Ganduri si emotii ce plutesc libere dealtfel in spatiul constiintei noastre.

Asa ca priveste. Ce este prezent acum in mine? Sunt anumite ganduri… le las deoparte. Sunt anumite emotii… le las si pe ele deocamdata deoparte. Pe mine ma intereseaza miraculosul, esenta.

Simti anumite senzatii in corp? Lasa-le si pe ele deoparte. Orice intalnesti lasa deoparte, lasa-le sa fie asa cum sunt, tu ramai intr-un fel separat de ele.

Observ ca din ce in ce mai multa lume foloseste cuvantul meditatie, este interesant cum a patruns din ce in ce mai clar acest cuvant in vocabularul nostru. Totusi majoritatea oamenilor il folosesc gresit pentru ca il preiau de la altii care habar nu au ce este meditatia.

Putem lua orice cuvant dealtfel si il putem umple de noroi daca ceea ce exprimam prin acel cuvant nu reprezinta ceea ce traim in Inima noastra.

Revenind… lasi tot si privesti detasat, confirmandu-ti clar pozitia, aceea de observator tacut al lucrurilor. Asta poate fi privita ca si practica de zi cu zi, depinde si de personalitatea celui ce face asta insa mai devreme sau mai tarziu trebuie sa stii ca orice practica va cadea pe locul doi. Pe primul loc de fiecare data primeaza viata.

Viata in sine este cel mai valoros profesor.

Spiritualitatea are rolul de a te prezenta unui spatiu ce exista deja in tine, iar o spiritualitate sanatoasa nu include si nici nu exclude nimic.

Vorbim de miraculos aici de aceea limitele sunt lasate deoparte. In ce constau de fapt acest limite? In esenta sunt doar ganduri stagnate la anumite niveluri. Ganduri putrezite ce ajung sa ne imputa la propriu viata daca vom continua sa le dam crezare.

Pentru a trai miraculosul va trebui intr-un fel sa sari peste tine insuti, sa faci ceva ce nu poti face, nu in felul in care ai fost invatat pana acum. Ceva din fiinta ta stie ca nu se afla aici doar pentru a muri, ceva iti sopteste din ce in ce mai des asta.

Incepi sa o simti in adierea lina a vantului, in ciripitul unei pasari in linistea profunda a noptii, in momentele in care simti ca nu mai poti, in momentele in care emotiile sunt pe cale sa te copleseasca din nou, totusi ceva te tine acum.

Miraculosul iti sopteste, permite-ti sa il asculti, da frau liber acestei sanse si viata ta va incepe sa infloreasca in feluri in care nu iti puteai vreodata imagina.

Este despre tot ce traiesti in viata ta, ramai deschis si vei intelege ca fiecare detaliu conteaza de fapt, fiecare contribuie la o viata miraculoasa.

Deschide ochii,

Trage cu incredere aer in piept,

Simte-ti pamantul sub picioare si mergi.

Ma gasesti aici.

 

Marius Chirila

 

  

Platesti cat doresti in schimbul consilierii individuale – click pe imagine pentru mai multe detalii.

 

 

In momentul in care pasim dincolo de mintea noastra descoperim ca nu exista limite. Acest blog este liber sa creasca in directia pe care voi i-o dati.

Ii puteti sustine existenta si dezvoltarea efectuand o donatie prin butonul de mai jos. Multumesc!

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.