Daca nu am mai fugi deloc? Cum ar arata o viata simpla?

Astazi stai nu te mai duce

O viata simpla. Ti-ai dorit vreodata? Ce iti doresti in fiecare zi si de ce anume fugi? Daca nu am mai fugi deloc? Daca am sta pe loc? Crezi ca am putea trai o astfel de viata?

Sa iei lucruile pe rand. Sa nu mai privesti de astazi direct la poimaine pentru ca maine trebuie sa mergi la munca.

Cum ar arata viata ta simpla? Nu te indemn sa fugi de obligatii sau de responsabilitati, ci te indemn sa le intampini deschis. Cele mai inalte invataturi se afla in experientele incomode. Acolo unde nu ai vrea sa privesti niciodata daca s-ar putea, poti spune ca acolo intr-un fel este inchisa libertatea ta.

Omule, tu liber trebuie sa mergi pe Pamantul asta. Sa nu te faci mic de teama, sa nu mai ocolesti ceea ce iti intuneca viata. Stai odata locului.

Omule, viata asta este superba, dar pentru a ti se arata asa va trebui sa o cuceresti. Pe cei mai multi oameni viata ii cocoseaza, se urca pe ei cu probleme si greutati pana cad in genunchi. Tu trebuie sa zbori cu viata, la clasa 1, nu trebuie sa o cari in brate, diferenta este enorma.

Nu te mai lasa pacalit de aceste frici, nu mai asculta la aceste dorinte, stai aici. Stai cu ceea ce ti se da aici. Indiferent de ce ar aparea tu poti sa le traiesti pe toate: zambete, lacrimi, frustrari, bucurie, suferinta, libertate, intelepciune, incredere, lasitate, frica, dorinta. Stai cu ce ti-a adus acum viata. Nu e vorba despre maine, nu mai lasa pe maine, lasa pe azi, lasa pe acum si stai acum locului. Stai cu ceea ce a venit acum in fiinta ta. O mare putere se naste din asta.

Inima ta este mult prea mare pentru a fi pacalita la nesfarsit de aceste povesti asa ca intoarce-ti fata catre ea, ascult-o.

Numai ea stie sa sopteasca cele mai mari secrete din Univers.

Astazi stai, nu te mai duce. Astazi fii tu aici si atat.

 

Te imbratisez,

Marius

 

Te-ar mai putea interesa si:

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: