Ceva normal

Ceva normal

Sa fii liber de ceea ce faci. Sa nu te mai atasezi de ceea ce trece pentru ca altfel vei suferi. Lumea ce se prezinta in fata ochilor tai este intr-adevar o iluzie atunci cand o privesti prin intermediul persoanei tale. Persoana este locul in care Constiinta viseaza la realitate, nu o traieste.

Iesi din persoana cat mai repede. Pentru a putea sa faci asta va trebui sa pui tot ce ai in viata ta sub semnul intrebarii. Sa nu mai iei nimic de bun, sa scotocesti in fiecare cotlon si sa vezi ce mizerie incepe sa iasa.

Trebuie sa intelegi ca spiritualitate nu este o joaca, nu este locul in care sa simti cateva energii, sa intalnesti cateva fete sau sa il gasesti pe Printul fermecator ce practica Yoga. Nu, nu este vorba despre asta.

Este vorba despre a te cunoste pe tine insuti. Este vorba de a lasa nimicurile deoparte si de a ramane Tu adevarat. Asta e tot.

Pilonul principal din care toate celelalte lucruri apar si se construiesc nu este un centru fizic. Este spirit pur, este dincolo de materie si este peste tot. De aceea ai mereu avantajul de partea ta.

In Calatoria cunoasterii propriului Sine vei trece prin tot felul de incercari. Ele nu vin sub forma unor meteoriti ce cad din cer sau ale unor potopuri ci deghizate de multe ori in cele mai banale momente.

Totul se ridica din strafundurile fiintei tale si se inalta in sfera constientei tale pentru a fi eliberat inapoi in nefiinta. Sunt energii ce au fost stagnate, unele pot iesi violent, iar altele se pot arde imediat, dar nu conteaza ce simti sau vezi. Adu-ti aminte: tu esti Cel din spatele gandului gandit, din spatele emotiei simtite, din spatele cuvantului rostit.

Confirma-ti pozitia asta. Confirma-ti pozitia de observator al vietii si totul se va intoarce la normal, iar normalul unei fiinte trezite este unul extraordinar. Te invit sa il descoperi singur.

Te imbratisez,

Marius

 

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.