Vrei sa te cunosti pe tine insuti? Sau vrei doar sa cunosti?

Vrei sa te cunosti pe tine insuti

Cand vei inceta sa mai privesti la altii te vei descoperi pe tine, Cel care priveste. Singuratatea este unul dintre cele mai inalte cadouri pe care ni le face Universul, pentru ca atunci cand esti singur ai ocazia sa vezi cu adevarat, ai ocazi sa asculti cu adevarat si mai ales ai ocazia sa fii cu adevarat.

Este punctul de la care trebuie sa pleci de fiecare data, tu esti acest punct. Toate articolele mele fac referire la acelasi lucru de fapt: la tine insuti. Tot ce spun reprezinta de fapt niste oglinzi catre tine insuti.

Toate drumurile pornesc si se termina cu tine. Unele drumuri sunt mai lungi, altele mai scurte, de aceea cel ce vrea sa se cunoasca cu adevarat pe sine va alege drumul cel mai scurt si direct.

In schimb cel care este inca interesat sa cunoasca… in general, el va merge mereu pe drumurile cele mai lungi si complicate evitand de fapt de fiecare data raspunsul cel mai evident si despicand mereu firul in patru.

Scopul acestui articol este de a-ti clarifica care din cei doi esti tu. Vrei sa te cunosti pe tine insuti? Sau vrei doar sa cunosti?

Este ceva esential sa afli acest raspuns.

Pentru linistea ta, pentru maretia ta, pentru adevarul din inima ta ma inclin!

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.