Arunca depresia la gunoi (cum sa scapi de depresie)

Arunca depresia la gunoi

Cum sa scapi de depresie?

Atata timp cat te vei increde in ceea ce mintea iti spune, ea te va juca pe toate partile posibile. Nu trebuie sa te temi de mintea ta. Nu este balaurul pe care il credeai.

Mult prea multi oameni traiesc la cheremul mintii. Sunt oameni pe care i-am auzit vorbind si spunand: „sper sa am liniste in seara asta” , „depinde de ce stare o sa am maine” , „acum sunt mai bine, mintea m-a mai lasat in pace”, nu exista asa ceva, aceasta atitudine trebuie sa o lasi deoparte.

Omule sa ma intelegi bine, mintea nu are nici o putere asupra ta. Tu ii dai toata puterea. La nivel mondial din ce in ce mai multi oameni sufera de depresie. Mi se mare trist dar si amuzant in acelasi timp pentru ca orice depresie daca stai si o analizezi sincer se transforma in praf, in fum, in ceata, in nimic.

Sunt idei peste idei adunate si stocate intr-un Ego ce se crede separat de existenta aceasta fabuloasa. In realitate nimic nu este separat, in realitate totul este conectat cu totul intr-o retea ce exista intr-un spatiu de o inteligenta infinita. Acel spatiu exista dintotdeauna in tine.

Sa il traiesti pe Dumnezeu, nu sa il numesti. Sa existi, nu sa te temi. Cine sa se teama de cine de fapt? Toate lucrurile de care te temi exista de intr-o cutiuta mica de tot pe care o numesti minte. Odata ce vezi ca tu nu esti in acea cutiuta, descoperi ca esti in postura de a alege. De a alege cu adevarat intre ce este aici deja prezent si viu si niste simple povesti ce nu au un fundament in realitate.

Deschide ochii si vezi, nimic nu te poate ingenunchea daca nu ii oferi atentie si incredere. Astfel, cu cat dai drumul la povestile ce se perinda prin mintea ta, cu atat descoperi ca isi pierd din putere. Puterea o primeau de la tine.

Esti aici sa cuceresti aceasta viata, dar nu prin frica si lupta ci prin intelepciune, prin iubire si incredere in propria ta inima. Prin vedere clara intelegi cum sa scapi de depresie, trebuie doar sa fii dispus sa privesti sincer in interior.

Arunca depresia la gunoi si descopera ca esti liber sa faci orice in viata asta.

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Un gând despre „Arunca depresia la gunoi (cum sa scapi de depresie)

  1. Depresia este o consecință a dependentei de fericirea data de orice lucru din exteriorul nostru. Poate fi orice.Bunuri materiale. , realizări personale, relațiile. Și chiar calitățile siabiltatile noastre. Interesant ca procesul de dependenta .nu este palpabil , este extrem de subtil și chiar dacă ești un practicant al detașării poți oricând sa cazi în plasa dependentei.Observi acest lucru când deja ești dependent.Se manifesta prin manie , nemulțumire, gelozie, furie, tristețe. Pentru a contracara acest proces mai intai trebuie sa fii conștient de acesta.Apoi vin ca o mănușă îndemnurile tale.de detașare. Trebuie sa fie adoptata detașarea caut mod de viață. Aceasta detașare e și ea un proces.Nu se poate rezolva instantaneu. După experiență mea acceptarea, iertarea și înțelegerea ca noi oamenii suntem și divini și prin aceasta suntemUna cu Dumnezeu ajuta la vindecarea oricărei suferințe umane fizice și sufletești.
    Pe. Am descoperit prin experiență proprie ca relațiile intime potențează celelalte dependente. Deci ,în concluzie și postul și abstinenta ajuta enorm la eliminarea dependentei care după părerea mea afectează mie majoritatea dintre noi.As dori sa știu și părerea ta.Oricum îndemnurile tale reprezintă o oaza de senin pe tumultul cer al trăirii noastre de zi cu zi.Iti mulțumim.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.