Arunca depresia la gunoi (cum sa scapi de depresie)

Arunca depresia la gunoi

Cum sa scapi de depresie?

Atata timp cat te vei increde in ceea ce mintea iti spune, ea te va juca pe toate partile posibile. Nu trebuie sa te temi de mintea ta. Nu este balaurul pe care il credeai.

Mult prea multi oameni traiesc la cheremul mintii. Sunt oameni pe care i-am auzit vorbind si spunand: „sper sa am liniste in seara asta” , „depinde de ce stare o sa am maine” , „acum sunt mai bine, mintea m-a mai lasat in pace”, nu exista asa ceva, aceasta atitudine trebuie sa o lasi deoparte.

Omule sa ma intelegi bine, mintea nu are nici o putere asupra ta. Tu ii dai toata puterea. La nivel mondial din ce in ce mai multi oameni sufera de depresie. Mi se mare trist dar si amuzant in acelasi timp pentru ca orice depresie daca stai si o analizezi sincer se transforma in praf, in fum, in ceata, in nimic.

Sunt idei peste idei adunate si stocate intr-un Ego ce se crede separat de existenta aceasta fabuloasa. In realitate nimic nu este separat, in realitate totul este conectat cu totul intr-o retea ce exista intr-un spatiu de o inteligenta infinita. Acel spatiu exista dintotdeauna in tine.

Sa il traiesti pe Dumnezeu, nu sa il numesti. Sa existi, nu sa te temi. Cine sa se teama de cine de fapt? Toate lucrurile de care te temi exista de intr-o cutiuta mica de tot pe care o numesti minte. Odata ce vezi ca tu nu esti in acea cutiuta, descoperi ca esti in postura de a alege. De a alege cu adevarat intre ce este aici deja prezent si viu si niste simple povesti ce nu au un fundament in realitate.

Deschide ochii si vezi, nimic nu te poate ingenunchea daca nu ii oferi atentie si incredere. Astfel, cu cat dai drumul la povestile ce se perinda prin mintea ta, cu atat descoperi ca isi pierd din putere. Puterea o primeau de la tine.

Esti aici sa cuceresti aceasta viata, dar nu prin frica si lupta ci prin intelepciune, prin iubire si incredere in propria ta inima. Prin vedere clara intelegi cum sa scapi de depresie, trebuie doar sa fii dispus sa privesti sincer in interior.

Arunca depresia la gunoi si descopera ca esti liber sa faci orice in viata asta.

Te-ar mai putea interesa si:

 

Toate aceste lucruri exista deja in interiorul tau dar au fost uitate. Vom patrunde impreuna in labirinturile mintii si vom descoperi ce te opreste de fapt sa fii fericit. Tot ce ai nevoie este sa fii sincer si deschis, iar adevarul ti se va revela de la sine. Eu te ajut sa fii sincer cu tine.

(Click pe imagine pentru mai multe detalii)

 

Orice donatie ofera posibilitatea ca aceste informatii sa ajunga la mai multi oameni. Multumesc pentru ca sunteti aici!

 

Lasa un comentariu

Adaugă la favorite Legătură permanentă.

Lasă un răspuns