Calea catre spiritualitate o poti gasi prin orice faci

Imagine Cameron Gray

Vorbind despre calea catre spiritualitate…

Cand ai alergat ultima data pentru ca ai vrut nu pentru ca ti-a spus cineva? Alergam majoritatea vietii noastre si din pacate pentru corpul nostru, asta nu se intampla neaparat fizic.

Alergam in minte, dupa ziua de maine cu frica de trecut.

Prinsi intre ce a fost si ce va fi, ne mai fiind capabili sa realizam ce este.

Ego are nevoie de identitate si de confirmarea acestei identitati. In felul acesta el exista. Ce se intampla cand descoperim falsul din identitate si incetam sa ii mai dam confirmare? Ego se transforma, incepe sa scoata la iveala toti balaurii.

Ce se intampla daca nu mai credem nici in acesti balauri? Pai in principiu, nimic. Vreau sa iti arat o spiritualitate directa. Nu mai avem timp pentru ani intregi de cunoastere mentala pentru ca abia mai apoi sa descoperim practica spiritualitatii.

Spiritualitatea exista aici, in fiecare respiratie pe care o faci. Descoper-o. Nu mai ai de ce sa amani nimic. Nu este atat de complicat pe cat mintea ta isi doreste sa creada. Este de fapt simplu, cel mai simplu lucru din cate exista.

Calea catre spiritualitate o poti gasi prin orice faci. Daca esti deschis o vei simti, secretul este sa fii deschis in fata vietii, iar mai departe ea va face tot ce este necesar pentru tine.

In fond, tu nu ai facut nimic nici cand te-ai nascut. Acest lucru s-a intamplat tot datorita vietii, cu ajutorul mamei tale. Asa ca relaxeaza-te, nu esti la scoala aici. Nu trebuie sa intelegi si sa reproduci ca un papagal.

Astazi relaxeaza-te, nu ai nevoie de o formula perfecta ca sa reusesti pentru ca o formula se aplica asupra a ceva. Tu nu mai ai nevoie sa fie nimic aplicat asupra ta, tu insuti esti formula.

Priveste afara, totul exista de la sine, este superb. Nimeni nu face nimic de fapt, nu incerca sa ma intelegi. Simte, observa, fara paravanul mintii pus si atunci vei intelege, vei intelege cu adevarat ceea ce iti spun.

Lasa identitatea jos, nu mai este nevoie sa o tii sus acum. Astazi relaxeaza-te, fii tu, fara roluri, fii doar tu cu viata si daca esti norocos viata te va inlocui pe tine cu ea.

 

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.