Ce este linistea sufleteasca si cum o putem gasi?

Ce este linistea?

Linistea are darul de a te pune fata in fata cu tine insuti.

Linistea este pretudindeni doar ca atentia noastra a fost obisnuita sa stea in galagie,in minte, nu in liniste, in inima. De aceea este esential pentru fiecare fiinta umana sa se reintalneasca constient in fiecare zi cu linistea. Sa o caute, sa si-o doreasca si sa o pretuiasca.

La inceput poate parea ca este o practica, ca depui un efort sa stai in liniste, dar mai apoi te obisnuiesti si realizezi ca este natural.

Abia atunci cand incercam sa stam in liniste si descoperim ca ceva nu ne lasa, ca ceva este mereu agitat in interior, putem sa ne dam seama ca energia noastra a fost investita intr-o directie gresita: catre exterior.

Din interior porneste totul, de aceea este esential ca acest spatiu sa fie din nou cucerit. Nu il poti cuceri prin forta ci prin blandete, atentie, curiozitate si rabdare.

Ce este linistea din interiorul nostru? Acest mister nu va putea niciodata sa fie cu adevarat explicat de stiinta pentru ca stiinta stie sa disece, stie sa descrie si sa ofere formule pentru tot ce exista in timp ce meditatia unifica,clarifica, pentru ca mai apoi sa transceada tot ce exista.

Fiecaruia i se da aceasta sansa unica de a-si descoperi natura interioara si totusi nu multi aleg sa faca asta. Fiecare are timpul sau, poate pentru tine a venit deja din moment ce ai ajuns sa citesti aceste randuri.

Eu tie ma adresesez si intreaga munca pe care o depun este sustinuta de bucuria de a impartasi cu tine misterul linistii. Tot ce gasesti pe acest blog reprezinta de fapt un indicator catre interiorul tau. Priveste acolo, la fel fac si eu.

Cu toata linistea si bucuria te imbratisez si iti spun ca totul este bine. Ai incredere totala in fiinta ta si nu iti rata sansa asta extraordinara de a o descoperi.

In final te las cu un moment de liniste. De data asta vom face altfel. Tu ti-l vei alege. Daca vrei sa fie cu muzica sau fara, inauntru sau afara, cu ochii deschisi sau inchisi. Esti liber sa ai liniste, este cel mai mare cadou pe care ti-l poti oferi.

Astazi bucura-te.

 

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.