Esti binecuvantat

esti binecuvantat

Imagine: Eu Sunt Daniela

Sunt momente in care constientizam clar ca anumite lucruri din viata noastra nu ne mai servesc fiinta dar totusi ele vor continua sa vina o perioada. Chiar si dupa cea mai clara constientizare, mintea va mai incerca cel putin inca o data.

Este normal sa se intample asa, atata timp cat exista potential de crestere pentru o tendinta, mintea va incerca.

Sa te bucuri si sa fii recunoscator pentru ca se intampla asta.

Pentru ca acum ai puterea sa vezi, acum ai puterea sa recunosti ceea ce vine din minte, iar atacurile aceastea nu vor face decat sa iti intareasca acesta vedere clara, nu fac decat sa iti intareasca adevarata pozitie din fiinta ta.

In viata asta ai ocazia sa transcenzi tot Universul mental. Nu este putin, este aproape infinit… aproape… Este cadoul pe care Constiinta si-l ofera, incarnarea in forma umana. Ai ocazia sa meditezi, sa contemplezi, sa iubesti.

Acest spatiu… ce se afla in inima ta… el te cheama inapoi acasa. El se afla in spatele fiecarui moment din viata noastra si daca suntem deschisi pentru el, va atinge fiecare aspect din viata noastra intr-un mod magic, mistic, intr-un mod pe care cuvintele sunt mult prea slabe pentru a-l descrie.

Ramai aici, in prezent, nimic nu te poate coplesi. Esti binecuvantat.

Te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.