Invata sa primesti

invata sa primesti

Invata sa primesti

Fara nici un plan in viata liber te poti misca. Cand totul este prea serios privirea ti se intuneca, nu mai lasi spatiu pentru nou sa apara. Toata realitatea este apoi transformata intr-o simpla linie ce duce de la punctul A la punctul B.

Poate ca ne putem atinge obiectivele in acest mod dar pierdem atat de multe alte lucruri pe parcurs, pierdem de fapt, esentialul, viata care se intampla.

Devenim atat de focusati pe acel obiectiv ca nimic altceva nu mai exista pentru noi. Oameni, flori, copaci, rauri, bunatate, compasiune, iubire, intelepciune, meditatie… cine mai are timp de asa ceva? Tu trebuie sa ai succes.

Nu omule, nu asa. Succesul vine de la sine, succesul este rezultatul clar a ceea ce este fiinta ta in interior. Fiinta inseamna prosperitate, fiinta inseamna claritate, fiinta inseamna libertate. Nu ma crezi? Priveste oriunde vrei in Universul acesta extraordinar si vei intelege ca aceste lucruri sunt din plin peste tot, sunt naturale.

Succesul a fost mereu in buzunarul tau mic. Viata in sine este succes, daca nu ai mai opri-o cu micile tale dorinte personale vei descoperi asta. Tot ce este mai bun iti este deja pregatit, tot ce ai de facut este sa deschizi larg bratele si sa primesti. Fa asta acum, nu maine sau peste un an cand vei fi ajuns acolo unde iti inchipuiai. Inceteaza acum acest obicei gresit de a proiecta realitatea si fericirea ta in viitor.

Primeste. Invata sa primesti.

La fel cum primesti caldura soarelui pe fata, la fel cum primesti mirosul unui trandafir sau cum lasi lumina sa dezvaluie toate lucrurile ce exista pe aceasta planeta minunata.

Primeste, toate astea sunt pentru tine, pentru bucuria ta.

Te imbratisez,

Marius

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.