Lasa sa curga (rupe lanturile identificarii cu persoana din trecut)

Niciun comentariu

lasa sa curga

Lasa sa curga (rupe lanturile identificarii cu persoana din trecut)

In viata nu exista de fapt hopuri sau momente de cumpana asa cum ne place cateodata sa numim anumite momente pline de tensiune sau incarcatura emotionala din viata noastra. In realitate este doar energie.

Nu este nevoie sa ne cream astfel de puncte de referinta in viata noastra pentru ca nu vor face decat sa ne traga in jos. Se vor transforma imediat in niste pietre greoaie pe care va trebui apoi sa le caram cu noi in existenta pe care o avem pe Pamant.

Ele devin parte definitorie a persoanei pe care o jucam in societate si ne influenteaza deciziile si actiunile pe care le facem.

Mai bine si mai intelept, lasa totul sa curga asa cum este. Te rog asculta-ma pentru linistea fericirea ta.

Stiu ca ai avut momente grele in viata, poate ca au fost traumatizante, cu totii le avem intr-o forma sau alta. Pentru libertatea ta nu este bine sa te tii legat de aceste momente. Povestea ta nu este unica, crede-ma. Indiferent de ce spune lumea, povestea ta nu este singura si nu serveste nimanui daca tu inca o porti cu atata ardoare in viata ta.

Nu este folositoare de fapt pentru nimeni, nici pentru tine, nici pentru cei din jur, este chiar foarte nociva.

Lasa sa curga aceasta otrava din fiinta ta. Poate ca nu tu ti-ai provocat-o, poate ca da. Nu mai conteaza asta acum, pur si simplu lasa sa curga, nu te mai agata.

In momentul acesta esti mult mai intelept si mai constient, ai puterea sa faci asta. Pentru libertatea ta, pentru fericirea ta, pentru iubirea ta si a celor din jur, rupe lanturile identificarii cu persoana din trecut.

Ceea ce a fost, a fost…. chiar nu mai este. Tu o mentii vie prin faptul ca intri din nou in acea camera. Las-o sa fie ca un vis urat pe care l-ai avut azi noapte. Acum te-ai trezit, comporta-te ca atare. Ai o viata de trait, nu de plans.

Totul e bine. Te imbratisez,

Marius

 

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.