Cand iti compari viata cu a celor din jur

 

cand iti compari viata cu a celor din jur

Deseori este despre a ne compara viata cu a celor din jurul nostru. Deseori este despre a incerca sa copiem, ce fac ei, ce spun ei, ce credem ca traiesc ei. Insa viata nu este despre asta, daca Dumnezeu ne voia la fel, ne facea la fel.

Esti unic si deosebit in manifestarea ta, povestea ta a fost creata numai si numai pentru tine.

Cand incetezi sa mai compari si sa cantaresti, descoperi ca viata este intr-adevar ceva extraordinar. Nu mai alerga pe cararile altora si descopera-ti in schimb propria carare. Astfel vei fi tu insuti.

Indiferent de calitati sau de defecte, descopera ca ele imbraca un costum perfect croit pe tine. Misca-te normal in el, fara auto-critica sau judecata. Vei descoperi ca sa fii tu insuti nu este deloc greu ci al dracului de natural, perfect, liber.

Ia cuvintele astea in inima ta si du-le mai departe in lume caci menirea ta este traiesti in fericire.

Te imbratisez dragul meu prieten, ai grija de tine draga mea prietena,

Marius

 

Toate aceste lucruri exista deja in interiorul tau dar au fost uitate. Vom patrunde impreuna in labirinturile mintii si vom descoperi ce te opreste de fapt sa fii fericit. Tot ce ai nevoie este sa fii sincer si deschis, iar adevarul ti se va revela de la sine. Eu te ajut sa fii sincer cu tine.

(Click pe imagine pentru mai multe detalii)

 

In momentul in care pasim dincolo de mintea noastra descoperim ca nu exista limite. Acest blog este liber sa creasca in directia pe care voi i-o dati.

Ii puteti sustine existenta si dezvoltarea efectuand o donatie prin butonul de mai jos:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.