Cum sa scapi de stres?

cum putem sa scapam de stres.jpg

Cateodata traim cu impresia ca mereu este de despre a face mai mult, despre a munci a mult, despre a citi mai mult, despre a ne antrena mai mult, despre a medita mai mult, nu este asa.

Intre toate lucrurile din viata ta este nevoie de un echilibru. Poate ca vor fi anumite momente in care va fi necesar sa exagerezi cu anumite activitati, dar dupa aceste momente va veni inevitabil momentul sa te odihnesti. Dupa flux vine si reflux, dupa ploaie vine si soare, dupa iarna vine primavara.

Invata sa asculti mai atent viata, invata sa iti asculti mai atent corpul. Toate raspunsurile sunt aici, si nu este necesar ca ele sa vina tot mental ca o concluzie, „asta am astazi de facut”, nu, simte viata.

Ai spatiu sa si muncesti, sa te si relaxezi, sa si meditezi, sa si citesti, sa te antrenezi, sa stai cu cei dragi, sa stai singur, sa te plimbi, sa dormi, sa te joci, sa canti, sa dansezi. Exista spatiu pentru toate si exista energie pentru toate, dar fiecare aspect al vietii tale se manifesta atunci cand este natural sa o faca. Acordeaza-te la viata, la ce vine natural sa faci si o mare parte din stres va disparea.

Stresul apare atunci cand nu mai suntem naturali in actiuni, cand mintea este dezordonata, cand egoul domneste.

Cum sa scapi de stres? Re-invata ce inseamna sa fii fericit. Cum se simte sa fii fericit. Ai uitat sa te bucuri? Sa razi cu gura pana la urechi? Fa-te de ras din cand in cand si invata sa ai simtul umorului, mai ales fata de tine.

Cum putem sa scapam de stres daca noi nu ne mai comportam natural? Cum putem sa scapam de stres daca ne transformam corpul intr-un robot ce are anumite programe de realizat in fiecare zi. Esti o fiinta umana, ce face o fiinta umana? Cum se comporta cu adevarat o fiinta umana?

Nu te-ai nascut pentru a fi robot, te-ai nascut pentru a fi o fiinta libera ce poate sa mearga si in sus si in jos,si in stanga si in dreapta, si dincolo de toate aceste simple directii.

Fa-ti curat in viata ta, actioneaza conform momentului si stresul va disparea. Toate raspunsurile sunt in tine, invata sa te asculti, invata sa asculti viata si te va purta pe cai nebanuite.

 

Te imbratisez,

Marius

 

Toate aceste lucruri exista deja in interiorul tau dar au fost uitate. Vom patrunde impreuna in labirinturile mintii si vom descoperi ce te opreste de fapt sa fii fericit. Tot ce ai nevoie este sa fii sincer si deschis, iar adevarul ti se va revela de la sine. Eu te ajut sa fii sincer cu tine.

(Click pe imagine pentru mai multe detalii)

 

Orice donatie ofera posibilitatea ca aceste informatii sa ajunga la mai multi oameni. Multumesc pentru ca esti aici!

Un gând despre „Cum sa scapi de stres?

  1. Buna Marius!! Felicitations ptr blog, articolele cu moji in special. Probabil fiecare traieste cum ii se potriveste dar a avea un program a fii sistematic si eficient sunt niste calitati,nu toata lumea le are si asta nu inseamna a fii robot 🙂 ba din contra de aia si atata zombificare in jur

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.