Detaseaza-te

detaseaza-te

Imagine:Vadim

Cu gratie misca-te prin lume. Viata ta este dedicata fericirii. Pentru a nu mai uita asta este nevoie ca ea sa devina parte fizica din tine.

Detaseaza-te de toate astea, fa spatiu intre tine si lucruri, in loc sa te lupti, imbratiseaza. Imbratiseaza momentul cum vine si toate se aseaza la locul lor.

Iti impartasesc din interiorul meu ceea ce se afla si in interiorul tau. Pacea, lumina, iubirea, intelepciunea isi au loc in inima ta, da-le atentie. Da-ti atentie mai multa, tu esti pe primul plan. Invata-te sa te pui pe primul plan, invata acest egoism bun, sanatos si vei gasi putere si bucurie sa ii ajuti si pe cei din jur.

Nu este mereu de a avea un plan. Sunt oameni care innebunesc pentru ca au ajuns sa isi planuiasca viata minut cu minut. Iti dai seama ce inseamna asta? Totul sa fie deja stabilit inainte. Toata ziua de maine sa fie programata? Lasa spatiu pentru viata, lasa spatiu pentru nou, pentru spontan. Nu te inchide in propriile planuri pentru ca nu ai cum sa iti aranajezi viata mai bine decat Dumnezeu.

Nu iti spun sa te transformi intr-un nesimtit in care nu se implica in nimic si care mereu pluteste. Implica-te total in viata dar nu o mai face atat de atasat de rezultat. Implicarea sanatoasa iti aduce bucurie. Daca nu iti aduce bucurie sa stii ca ceva nu este sanatos acolo si va fi nevoie sa arunci o privire, sa realizezi ce se intampla. Pentru a schimba ceva, prima data este necesar sa vezi, iar dupa ce ai vazut poti schimba, nu inainte.

Astazi nu te mai atasa asa mult de rezultate, relaxeaza-te si fa ce ai de facut. Vezi cum se simte.

Te imbratisez,

Marius

 

Toate aceste lucruri exista deja in interiorul tau dar au fost uitate. Vom patrunde impreuna in labirinturile mintii si vom descoperi ce te opreste de fapt sa fii fericit. Tot ce ai nevoie este sa fii sincer si deschis, iar adevarul ti se va revela de la sine. Eu te ajut sa fii sincer cu tine.

(Click pe imagine pentru mai multe detalii)

 

In momentul in care pasim dincolo de mintea noastra descoperim ca nu exista limite. Acest blog este liber sa creasca in directia pe care voi i-o dati.

Ii puteti sustine existenta si dezvoltarea efectuand o donatie prin butonul de mai jos:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.