Detaseaza-te

detaseaza-te

Imagine:Vadim

Cu gratie misca-te prin lume. Viata ta este dedicata fericirii. Pentru a nu mai uita asta este nevoie ca ea sa devina parte fizica din tine.

Detaseaza-te de toate astea, fa spatiu intre tine si lucruri, in loc sa te lupti, imbratiseaza. Imbratiseaza momentul cum vine si toate se aseaza la locul lor.

Iti impartasesc din interiorul meu ceea ce se afla si in interiorul tau. Pacea, lumina, iubirea, intelepciunea isi au loc in inima ta, da-le atentie. Da-ti atentie mai multa, tu esti pe primul plan. Invata-te sa te pui pe primul plan, invata acest egoism bun, sanatos si vei gasi putere si bucurie sa ii ajuti si pe cei din jur.

Nu este mereu despre a avea un plan. Sunt oameni care innebunesc pentru ca au ajuns sa isi planuiasca viata minut cu minut. Iti dai seama ce inseamna asta? Totul sa fie deja stabilit dinainte? Toata ziua de maine sa fie programata?

Lasa spatiu pentru viata, lasa spatiu pentru nou, pentru spontan. Nu te inchide in propriile planuri pentru ca nu ai cum sa iti aranajezi viata mai bine decat o face Dumnezeu.

Nu iti spun sa te transformi intr-un nesimtit care nu se implica in nimic si care mereu pluteste pe un nor alb. Implica-te total in viata dar nu o mai face atat de atasat de rezultate. Implicarea sanatoasa iti aduce bucurie. Daca nu iti aduce bucurie sa stii ca ceva nu este sanatos acolo si va fi nevoie sa arunci o privire, sa realizezi ce se intampla. Pentru a schimba ceva, prima data este necesar sa vezi. Abia dupa ce ai vazut poti schimba, nu inainte.

Astazi nu te mai atasa de rezultate, relaxeaza-te si fa ce ai de facut. Vezi cum se simte.

Te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.