Jos masca ( + exercitiu ) – Esti pregatit sa te recapeti pe tine insuti?

Jos masca

Nimic nu te poate defini, nici locul de munca, nici sexul pe care il ai, nici cunostintele, nici macar rudele sau prietenii pentru ca toate aceste lucruri sunt si ele la randul lor intr-o continua schimbare si totusi tu pur si simplu esti, dintotdeauna ai stiut ca esti, nu a existat nici un moment in care sa nu fii.

Daca te dezbraci de toate rolurile pe care le porti in societate ce ramane? Gol, gol, gol de toate. Ce ramane? Ai curajul sa faci asta cu mine acum? Esti pregatit sa te recapeti pe tine insuti?

Nimic din ceea ce trece nu iti va oferi ceva atat de important ca pe tine insuti. Esti pregatit, cred din toata inima ca esti pregatit, invitatia este facuta, paseste in spatiul sacru al inimii tale, descopera-te pe tine in adevaratul sens al cuvantului si dincolo de el.

Testeaza aceste lucruri, testeaza tot ceea ce scriu, daca vii pe acest blog si citesti, lasa deoparte ceea ce ai invatat pana acum si citeste gol de pareri. Daca este nevoie sa iti creezi pareri, fa-le dupa ce testezi ceea ce iti spun, nu inainte, pentru ca iti vor altera intreaga experienta.

Exercitiu: Acum lasa tot deoparte, nu mai conteaza cine crezi ca esti, cine cred cei din jur ca esti. Ramai pur si simplu aici, asa cum esti, fara sa mai judeci absolut nimic. Fa asta cu adevarat si spune-mi cum se simte.

Te imbratisez,

Marius

 

  Vom patrunde impreuna in labirinturile mintii si vom descoperi ce te opreste de fapt sa fii fericit. Tot ce ai nevoie este sa fii sincer si deschis, iar adevarul ti se va revela de la sine. Eu te ajut sa fii sincer cu tine.

Pentru mai multe detalii despre consilierea individuala click pe imagine.

 

In momentul in care pasim dincolo de mintea noastra descoperim ca nu exista limite. Acest blog este liber sa creasca in directia pe care voi i-o dati.

Ii puteti sustine existenta si dezvoltarea efectuand o donatie prin butonul de mai jos:

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.