Onoreaza suferinta atunci cand apare in viata ta

Onoreaza suferinta atunci cand apare in viata ta

Cateodata este necesar sa gusti din amarul pe care ti-l ofera mintea. Este nevoie sa stai acolo cu ea, sa ii accepti toate nemultumirile, ifosele, povestile plictisitoare sau chiar ingrozitoare.

Cum ai putea altfel sa ajungi sa o cunosti si mai ales cum ai putea altfel sa ajungi sa faci diferenta dintre tine si mintea ta?

Cum pot face diferenta dintre mine si mintea mea?

Cateodata este nevoie sa treci prin iad pentru a aprecia ce este Raiul. Tot ce poti sa percepi, ce vezi, ce auzi, ce simti, totul, absolut tot ce da senzatia de „tine” si un obiect perceput inseamna de fapt minte.

Asa ca sa te bucuri cand mintea face atacuri pentru ca este sansa ta de a face inca o data diferenta dintre tine, cel care vede toate astea si ceea ce vine din minte. Nu te mai identifica cu ceea ce vine si pleaca. De fiecare data cand vei face asta ii vei slabi puterea, iar constienta ta, asupra vietii tale va deveni mai puternica.

Cu cat suntem mai constienti de spatiul interior, cu atat avem o vedere mai ampla asupra vietii, iar suferinta nu va mai avea ce sa caute aici.

Suferinta este butonul rosu care se aprinde atunci cand am devenit mult prea inconstienti de ceea ce facem si mai ales ceea ce suntem in viata noastra. Cand ea se aprinde esti obligat sa te trezesti. Suferinta este una din cele mai bune inventii ale lui Dumnezeu, asa ca sa stii clar, atunci cand simti ca suferi, asta reprezinta o invitatie la constienta in viata ta. Onoreaz-o si porti pe care nu le credeai vreodata posibile vor incepe sa se deschida in viata ta.

Daca este sa las o idee de baza a acestui articol aceasta ar fi: „Onoreaza suferinta atunci cand apare in viata ta„. Accepta-i invitatia de a sta cu tine si de a incepe curatenia in fiinta ta.

Constienta este cel mai mare dar pe care il ai, invata sa il folosesti intelept.

Te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.