Tu esti stapanul vietii tale

tu esti stapanul vietii tale

Tu esti stapanul vietii tale si nimic nu ma va convinge ca nu este asa. Poate ca „a stapani” nu este cel mai bun termen de folosit in cadrul un discutii spirituale insa pentru ceea ce vreau sa iti spun acum este perfect.

In mod normal cand stapanesti ceva indica faptul ca ai control asupra acelui lucru. Putem sa spunem ca ai control asupra vietii tale? Da si nu. Iti poti controla respiratia? O perioada da, pana cand vei uita de ea, iar ea va continua sa se intample natural.

Cam asa este si cu viata, iti poti indrepta atentia catre un lucru si vei putea spune ca il controlezi, insa el va exista cel mai bine atunci cand revine la normal, cand este natural.

Pentru a-ti stapani viata este necesar sa devii constient de ea, de faptul ca exista.Acesta este un pas imens deoarece atunci cand constientizam ca existam, ca traim aceasta viata, incepem sa ne punem intrebari despre ea si despre noi insine.

Aceste intrebari te vor ajuta sa te scufunzi din ce in ce mai adanc in fiinta ta, din ce in ce mai constient. Vei descoperi ca viata ta „exterioara” nu va ramane pasiva la aceasta calatorie si ea va incepe sa se modifice, fiind mereu in concordanta cu profunzimea pe care o descoperi in interiorul tau.

Aici nu exista reguli fixe, nu putem spune ca daca ai stat astazi o ora in meditatie si nu te-ai identificat cu nici un gand, asta iti va aduce maine o masina. Nu functioneaza asa si slava domnului ca nu functioneaza asa.

Daca era asa, meditatia nu ar fi fost cu nimic mai deosebita fata de orice putem face pe Pamantul asta. S-ar fi pierdut prin multime, fiind doar inca una din activitatile pe care le putem face.

Cand incepi sa gusti din meditatie, ea va incepe sa te atinga din ce in ce mai profund, pur si simplu te vei indragosti de ea din ce in ce mai mult, pana cand va fi o pura si naturala bucurie sa meditezi.

Tu esti stapanul vietii tale pentru ca poti sa alegi in fiecare moment ce sa faci cu viata asta, ea va reactiona la fiecare miscare a ta si iti va oferi in schimb lucrurile care rezoneaza cu tine. Porneste de la asta, alege meditatia in viata ta, alege sa iti stapanesti viata in modul acesta si vei ajunge apoi sa intelegi singur modurile fabuloase prin care stapanesti viata.

Totul este un pur mister, te afli aici in aceasta forma sa descoperi, fii curios si cadourile nu vor inceta sa apara.

 

Totul e bine, te imbratisez,

Marius

Scopul Comunității de Liniște este de a readuce experiența vie a Vieții pe acest Pământ. Odată ce acest lucru se produce, totul se va transforma în moduri în care mintea nu și le poate imagina acum. Toate materialele oferite în Comunitate vin pentru a te încuraja să descoperi și să trăiești ceea ce ești tu cu adevărat – mai multe detalii aici.

cropped-Comunitatea-de-Liniste.png

Un gând despre „Tu esti stapanul vietii tale

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.