De ce indiferenta ma face sa sufar?

De ce indiferenta ma face sa sufar

Am decis sa incep sa mai postez aici din conversatiile pe care le am cu cititorii pentru ca „problema” care noi credem ca este „personala” exista de fapt la mai multe fiinte, mai jos ai conversatia:

Intrebare:

Salut,te întreb cred ca a treia oară de ce indiferenta ma face sa sufăr ? De ce încă m-a influentează am crezut ca sunt bine și iar un moment a venit care m-a apăsat pe același buton?

Raspuns:

Imaginea pe care ti-ai proiectat-o despre tine insati are nevoie de atentie pentru a exista, daca nu i-o oferi tu, va cauta aceasta atentie in exterior, daca nu primeste nici aceasta atentie va incepe sa joace rolul suferintei. „Nimeni nu ma baga in seama” „Nu ma mai iubeste” , „Pe mine nu ma iubeste nimeni”, dar opreste-te din asta putin si intreaba-te: „Cine este acest eu care nu este iubit?” Oare Dumnezeu se duce pe la planete si le intreaba: „ma iubesti”? sau face aste cu florile? nici macar nu oamenii nu o face, in ciuda comportamentului lor, care cateodata sare mult din schema naturalului. Fii fara grija, este doar o scena pe care o joaca egoul, nu ii da atentie, ramai in prezenta, observa acest joc, cu cat il observi mai clar, cu atat va deveni mai lipsit de putere, pana intr-o buna zi, cand te vei uita si nu va mai fi nimic acolo. Relaxeaza-te, totul e bine, esti protejata.

 

De fiecare data cand vom lua lucrurile personal vom suferi, pentru ca persoana nu este ceva real, este doar o masca. Crezi in masca si vei suferi, crezi in masca si ea va naste suferinte si mai departe. Iesi din persoana, ramai aici, ca pura prezenta, starea naturala a fiecarei fiinte.

Marius

 

Un gând despre „De ce indiferenta ma face sa sufar?

  1. Cred că indiferența pe toți ne face să suferim, mai ales atunci când cineva care contează pentru noi ne tratează cu indiferență.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.