Neatins de nici o poveste

neatins de nici o poveste

Nu ai nevoie de nimic de fapt. Descopera ca tot ce trebuie este deja aici. Cum a aparut? Poti spune ca ai fost intr-adevar martor la ceea ceea ce a aparut aici?

Viata asta este un mister pe care il poti intelege doar cand te descoperi una cu el in acest moment. Profunzimea propriei fiinte se prezinta singura cand ramai linistit.

Fara sa mergi in stanga sau in dreapta, fara trecut sau viitor, vesnic aici, esti vesnic aici.

Cum sa faci asta? Cum sa fii prezent? Cum sa te iluminezi?

Descopera ca toate astea vin din mintea ta, sunt doar povesti, pe care le-ai crezut atat de mult timp. Dar ce esti tu fara aceste povesti? In somn profund noaptea ce esti tu? In timp ce razi, unde esti tu? Unde este mintea ta? Cand plangi din toata inima, unde esti tu? Te gandesti la tine?

Lasa totul pentru o singura clipa. Asta este usa pe care trebuie sa intri. Si atat. Nu mai proiecta la viitor sau la minunatele experiente pe care le-ai avut in trecut. Astea nu te reprezinta pe tine.

Cand vantul bate un copac si ii atinge frunzele, fiecare dintre frunze va avea o poveste diferita despre cum a intalnit vantul, in timp ce pentru vant nu exista frunzele separate de copac, pentru el nici macar copacul nu exista in mod separat, vantul doar bate si nu se gandeste la ceea ce contine prin bataia sa.

La fel esti si tu, doar ca te opresti la fiecare experienta in parte sa o analizezi, iar viata nu are timp pentru asta, viata nu are timp pentru vechi. Viata este un proces, viata este un verb mereu fresh. Nu exista nici un substantiv aici de fapt, toate astea sunt verbe.

Cum crezi ca ai putea sa prinzi ceva ce nu are forma? Te uiti mereu dupa forme, de aceea ratezi ceea ce cauti. Ceea ce cauti nu are forma, ceea ce cauti este de la sine deja aici.

Asa ca relaxeaza-te, simpla ta cautare te arunca in separare de ceea ce esti deja. Doar ramai aici si misterul se va prezenta de la sine. Este extraordinar, natural, simplu, neatins de nici o poveste, dincolo de perfectiune, inainte de tot si toate.

Vederea ta este deja clara, nu iti mai inchipui altceva, esti deja aici, esti deja asta.

Te imbratisez,

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

Poti comanda Cartea „Conștient” de aici.

scan0001

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.