Nu reusesc sa-mi dau seama care este piedica ce nu ma lasa sa fiu eu ( intrebare si raspuns)

Nu reusesc sa-mi dau seama care este piedica ce nu ma lasa sa fiu eu

Intrebare:

Buna seara Marius. Incerc din toata fiinta mea sa-ti urmaz sfaturile. Reusesc sa fiu in pace totala uneori. Dar atunci cind sunt cu multe persoane ma observ ca nu mai e la fel. Nu reusesc sa-mi dau seama care este piedica ce nu ma lasa sa fiu eu. Ma simt de parca as fi alta.

Raspuns:

Tu esti piedica care nu te lasa sa fii tu.

Ceea ce simti ca ar fi alta, aceea este persoana, este masca pe care o purtam in societate si nu este nici o problema cu ea. Ea in sine este inocenta, problema se naste atunci cand ne identificam cu aceasta masca, iar identificarea este strans legata de credinta ca suntem acest corp, este o credinta falsa, o credinta pe care fiecare fiinta umana o are.

Vraja se rupe atunci cand descoperim ca noi existam si am existat dintotdeauna ca ceea ce este mereu constient si prezent de toate astea. Este Constinta Pura, nu are nici o propietate fizica si este mereu aici, cunosti acest parfum, doar ca l-ai amestecat cu ceea ce se afla in timp, adica cu mintea si corpul tau. Opreste-te si stai pur si simplu cu ceea ce este prezent aici, asa cum este prezent, toate se aseaza de la sine cand faci asta.

Nu iti face griji, simpla intoarcere la propria prezenta te va invata incet incet cum sa fii tu, adevarata, oriunde ai fi. Rabdare cu tine si incredere totala in Absolut.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.