Atunci cand simti ca iluminarea nu este totala ( articol si audio )

Atunci cand simti ca iluminarea nu este inca totala

Imagine: Adrianna Calvo

Fiecare experienta te poate readuce in spatiul fara de experienta, in spatiul ce permite experientelor sa se desfasoare.

Sinele tau nu este o actiune, de aceea daca vrei sa „te iluminezi” nici o actiune nu te va ajuta pentru ca actiunile inseamna minte, actiunile inseamna miscare, actiunile creaza obiectele, iar obiectele exista doar pentru ca exista acest spatiu dincolo de orice concept, ce le permite sa existe.

Este gluma pe care si-a facut-o constiinta ei insasi atunci cand se arunca in experienta umana. Pentru a se regasi pe ea, tot ce are de facut este sa nu mai faca nimic.

Observ si in consiliere cu fiintele pe care le intalnesc, majoritatea au gustat intr-un fel sau altul din asta, insa totusi ceva acolo in interior se preface a fi nesatisfacut, soptind ca nu e tot, ca trezirea nu este inca totala, iar acest gand crezut este pentru multi cautatori ceea ce o face de fapt sa nu fie inca totala.

Descopera ca atunci cand esti aici, liber de toate conceptele, vazand clar orice miscare si realizand clar ca tu nu ai cum sa fii atins de gandurile, de emotiile sau de starile ce le percepi… asta e tot. ASTA E TOT.

Nu mai cauta si brusc este totala. Ce daca se intoarce persoana la suprafata? Ce daca aparent uiti? Cine ce anume uita? Cine ce anume este interesat de persoana? Din punctul acesta este vorba doar de experienta directa a ceea ce esti, de a confirma ori de cate ori simti ca este nevoie spatiul constiintei tale.

Asta este de fapt maturizarea ta spirituala, bucura-te de tot ce iti da viata si fii recunoscator, este pentru tine, pentru a vedea din ce in ce mai clar si pentru a ajunge in punctul in care nu mai exista cineva care sa se planga ca iluminarea nu este inca totala.

De aici te imbratisez, cu incredere totala in inima ta, cu incredere totala in viata. Tot ce trebuie sa se intample o face deja, relaxeaza-te, esti deja asta.


Am realizat si o varianta audio a acestui articol, in felul acesta putem fi mai aproape. Asculta si vezi cum se simte:

Iti doresc sa ai o zi plina de pace si bucurie in suflet!

Marius

Daca ceea ce ai citit te-a atins in interior si doresti sa faci o schimbare in viata ta te invit la consiliere individuala, mai multe detalii aici.

 

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.